T'interessa

Albergs, Residències i Campaments

Albergs, Residències i Campaments

Albergs juvenils

Són allotjaments idonis tant perquè els grups desenvolupen els seus programes d'activitats, com per a la seua utilització de manera individual.

La Xarxa Valenciana d'Albergs juvenils està distribuïda, de nord a sud, per tota la geografia valenciana i també inclou els albergs privats que estan adherits a la Red Española de Albergues Juveniles REAJ.

El Carnet d'alberguista en les seues diferents modalitats (Carnet Jove+Alberguista, Adult, Juvenil, Familiar i Grup) permet allotjar-se en tots els albergs de la Federació Internacional d'Albergs Juvenils (IYHF), amb més de 4.200 albergs situats en 60 països de tot el món.

A la IYHF també pertanyen la Red Española de Albergues Juveniles (REAJ) i la Xarxa Valenciana d'Albergs juvenils.

Campaments i residències juvenils

Els campaments juvenils són instal·lacions permanents que poden utilitzar tots aquells grups que ho desitgen. A més de l'ús al llarg de l'any, de juny a agost es porten a terme diverses activitats (d'oci educatiu) a través del programa Oferta Concertada

Les residències juvenils són instal·lacions que s'ofereixen especialment a les persones joves estudiants, mitjançant convocatòria pública, i que tenen la finalitat de proporcionar l'estada i l'alimentació. Així mateix, en algunes d'estes existeixen a disposició de les i als alberguistes places durant tot l'any.

Reserves en les instal·lacions de l'IVAJ - Central de reserves.

Comprovació de disponibilitat de places

Per a qualsevol consulta pots enviar un correu a creserves_ivaj@gva.es 

Instalaciones video

D'interès

Ves enrere Any Europeu de la Joventut 2022 per a empoderar a les persones joves

Any Europeu de la Joventut 2022 per a empoderar a les persones joves

  • Objectiu: incorporar a le persones joves a l'acció política europea i nacional.
  • Participaran en la creació del programa d'activitats
  • Fons extra per a finançar les activitats dins dels programes Erasmus+ i el Cos Europeu de Solidaritat
 
L'Any Europeu de la Joventut 2022 té com a objectiu recuperar perspectives positives per a les persones joves europees, les qui s'han vist afectades negativament per l'impacte de la pandèmia de COVID-19. La designació de 2022 com un any centrat en la joventut significa augmentar els esforços per a integrar les sues prioritats en àmbits polítics clau i en tots els nivells del procés de presa de decisions. Les/els eurodiputades/tats van recolzar la decisió amb 604 vots a favor, 25 en contra i 68 abstencions.
 
Durant l'Any Europeu de la Joventut s'impulsarà la participació de les persones joves en processos de consulta clau, com la Conferència sobre el Futur d'Europa, i en altres polítiques públiques tant a nivell comunitari com nacional i local. A més, gràcies a la pressió exercida per les/els eurodiputades/ats, es prestarà especial atenció a les persones amb menys oportunitats, així com al tractament dels problemes de salut mental. 
 
Entre altres activitats, s'organitzaran conferències, iniciatives per a fomentar la seua participació en els processos polítics, campanyes de conscienciació per a una Unió més inclusiva, verda i digital, així com estudis i investigacions sobre la situació en la qual es troben a la UE.
 
Pressupost millorat
 
El Parlament ha aconseguit un complement de 8 milions per als programes Erasmus+ i Cos Europeu de Solidaritat per a recolzar les activitats anuals (una xifra prèviament acordada en les converses de conciliació pressupostària de 2022 amb el Consell i adoptada per la Cambra). Al llarg de 2022 es mobilitzaran fons addicionals d'altres programes comunitaris per a finançar les diferents activitats.
 
Així mateix, les/els eurodiputades/ats van afegir l'opció de mobilitzar fons més enllà de 2022, amb la finalitat d'assegurar que la iniciativa tindrà un llegat durador.
 
I a més... Serà l'any de la Informació Juvenil
 

En un any en què tant la Comissió Europea com el Consell d'Europa centraran els seus esforços a donar veu a les necessitats i drets de la joventut i posar-la en primer pla, l'Agència Europea d'Informació i Orientació Juvenil no podia ser menys.

ERYICA es recolzarà en la campanya del Dia Europeu de la Informació Juvenil 2022 per a advocar pel dret a la informació de les persones joves. A més de donar accés a altres drets, el dret a la informació és una poderosa eina per a millorar la participació i preservar la democràcia, els drets humans i les llibertats fonamentals.

Com es pot participar?

L'Any Europeu de la Joventut inclourà conferències, actes i campanyes d'informació i promoció.

Hi ha persones coordinadores nacionals encarregades d'organitzar les activitats en cada Estat membre. Els informadors i informadores juvenils podeu posar-vos en contacte amb elles per a mantindre-us al corrent dels actes que tindran lloc pròximament en la vostra zona.

A Espanya la coordinadora és María Teresa Díaz, de l'INJUVEeuropean.year.spain@injuve.es