T'interessa

ALBERGS D'ALTRES PAÏSOS

ALBERGS D'ALTRES PAÏSOS

Dins de la IYHF (Federació Internacional d'Albergs Juvenils) i a través del seu web, hihostels.com,  trobaràs més de 4.200 establiments que ofereixen allotjament senzill i econòmic, i que alhora són un punt de trobada per a conéixer joves d'altres països i cultures diferents.

Les oficines de l'IVAJ d'Alacant, València i Castelló són centres de reserva de HIHOSTELS; només t'hi has de personar, i podràs reservar i pagar les nits d'allotjament que necessites en més de 800 albergs de 80 països diferents pertanyents a la IYHF.

Es reserven places per a dormir, depenent de la disponibilitat general de l'alberg, en habitacions múltiples. No obstant això, hi ha instal·lacions que ofereixen la possibilitat de reservar habitacions de dimensions més reduïdes (dobles o quàdruples). 

Es poden fer reserves fins a un màxim de 6 dies seguits d'estada i dins dels 12 mesos anteriors a la data d'incorporació, i es pot pagar amb targeta de crèdit o en efectiu.

Si vols saber més sobre els albergs juvenils que integren esta Federació Internacional, entra en HIHOSTELS i obtindrás més informació sobre els albergs juvenils, coneixeràs la disponibilitat de places en temps real i, si ets titular d'una targeta de crèdit, podràs fer-hi la reserva directament.