Visualització de contingut web

Central de reserves

Els albergs "La Marina" (Moraira), "Argentina" (Benicàssim) i "Mar i Vent"  romandran oberts amb aforament limitat i sense piscina.

Les reserves només es poden fer per TELÈFON a través de la central de reserves, en el 961 607 642 (de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00).

A la resta d'inst·lalacions no es realitzen reserves i romandran tancades fins a un altre avís a causa de la COVID19. 

L'IVAJ t'ofereix la possibilitat d'allotjar-te als albergs de la Xarxa Valenciana d'Albergs Juvenils, i també en els campaments, a través de la Central de Reserves.

Informació sobre els albergs i els campaments, i els serveis que ofereixen.

UTILITZACIÓ DE LES INSTAL·LACIONS JUVENILS

  • Antelació. D'acord amb el que estableix la normativa sobre les tarifes, preus i procediment de contractació de reserves i utilització de les instal·lacions juvenils, els grups poden reservar amb una antelació màxima de 5 mesos. Les reserves individuals i familiars poden fer-se amb 3 mesos d'antelació com a màxim.
  • Permanència. La permanència màxima per als grups és de 15 nits; mentre que les estades individuals i familiars són de 5 nits.
  • Requisits. Per poder utilitzar els albergs de joventut, tots els usuaris han d'estar en possessió del carnet d'alberguista.

ENLLAÇOS