T'interessa

Què és la Informació Juvenil

Què és la Informació Juvenil

La informació juvenil abasta tots els temes d'interès per a la gent jove, i inclou: informació, assessorament, suport, orientació, formació, activitats entre iguals, treball en xarxa i derivació a serveis especialitzats, amb la finalitat d'implicar i empoderar a la joventut.

L'IVAJ forma part d'ERYICA (Agència Europea d'Informació i Assessorament Juvenil) que agrupa les entitats responsables de la Informació Juvenil en el seu territori, segons la "Carta Europea d'Informació Juvenil".

 

YouthInfoComp

"YouthInfoComp, Marc de Competències dels Informadors Juvenils" és una publicació elaborada per Eurodesk i ERYICA que pretén ser una eina de referència per a que les/els professionals de la Informació Juvenil compten amb les competències necessàries per a fer costat a les persones joves i augmentar la qualitat, la comprensió i la visibilitat de la professió entre la joventut i les/els responsables polítics, així com crear una comunitat d'agents a nivell europeu. 

Fitxa del Certificat de Professionalitat d'Informador Juvenil

Qualificació professional

 

 

 

 

 

 

"Sigues bon/a tripulant".

 

Et creus tot el que lliges en Internet? Fes-li una ullada a esta web per a aprendre a distingir les faules que circulen per les xarxes socials i per Internet. En esta web de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, hi ha consells, vídeos, stickers i moltes coses més que segur que t'ajudaran amb el tema de les Fake news. També pots vore els vídeos en YouTube.

A més, ací tens una guia ràpida per a ser un bon o una bona tripulant