La senda del poeta

La senda del poeta.

 

Es tracta d'una activitat senderista de caràcter cultural, turístic i mediambiental, que promou valors com ara la participació i la convivència intergeneracional dirigint-se especialment a joves de la Comunitat Valenciana.

 

L'IVAJ, en col·laboració amb els ajuntaments pels quals passa la senda, i de la Diputació d'Alacant, desenvolupa esta trobada que discorre pels llocs més singulars de la vida i obra de Miguel Hernández. L'eixida es des d'Orihuela, ciutat del naixement del poeta Miguel Hernández.

La senda comprén tres etapes que discorren per la senda internacional GR-125, realitzant parades en cada localitat de la ruta. En elles es descansa, i es duen a terme diversos actes culturals de poesia, teatre i música realitzats principalment per joves estudiants de les poblacions per les quals discorre la senda.

En tot moment la senda compta amb diversos monitors-guia que, al llarg de la marxa, estan a disposició dels senderistes oferint-los la informació necessària perquè siga el més agradable possible.

 

Etapes


1r DIA - ORIHUELA – ALBATERA

Les taules d'acreditacions s'obriran sobre les 8.30 del matí. A les 10 serà l'acte d'obertura i a les 11 s'iniciarà la marxa.

 

2n DIA - ALBATERA – ELX

Les taules d'acreditació per als quals s'incorporen a la Senda del Poeta aqueix dia, s'obriran a 

les 8 del matí a la Casa de Cultura d'Albatera, per a iniciar la marxa sobre les 9h.

 

3er DIA -: ELX – ALACANT

Les taules d'acreditació per als quals s'incorporen a la Senda del Poeta aqueix dia, s'obriran a les 8 del matí en el hall de l'edf Arenals de la Universitat Miguel Hernández d'Elx.

 

Concentració a les 9 del matí a la porta del mateix edifici per a la foto de família i eixida d'Elx, arribant al cementeri d'Alacant a les 17.30 h. on es realitzarà l'acte final davant la tomba de Miguel Hernández 

 

 

Inscriu-te

 

Qui pot inscriure's?

  • Tots aquells amants de les activitats a l'aire lliure, de la naturalesa, del senderisme i sobretot de la poesia.
  • Els menors d'edat hauràn d'anar acompanyats d'una persona responsable.

Les places són limitades i la inscripció es tancarà en arribar al contingent màxim de participants que l'organització estime en funció de criteris de seguretat. El límit serà de 2.000 senderistes. La inscripció es tramitarà telemàticament.

 

Contacte i preus

 

Telf.: 966 478 105 / 966 478 103 - sendadelpoeta_ivaj@gva.es

Si necessites allotjar-te en la ciutat d'Alacant, t'oferim l'allotjament idoni per a tu, en la RESIDÈNCIA JUVENIL LA FLORIDA, en habitacions individuals.

Preus tarifa individual des de 9,69 €.  Preus tarifa grup des de 8,08 €.

Telèfon residència: 965 918 250 Telèfon central de reserves: 961 607 642

Organitza: Institut Valencià de la Joventut

Prepara't per a la Senda Del Poeta

Prepara't per a la Senda Del Poeta

Recomanacions

Cuaderno de BItacora

Mira els vídeos de la Senda del Poeta per a més informació de les etapes i preparar-te físicament.