T'interessa

Viutena edició Premi Culturama

Viutena edició Premi Culturama


 

Convocatòria de la 8a edició del Premi Culturama Innovació Social en Joventut

Culturama, amb la col·laboració de la Direcció General de l'IVAJ, patrocinat per Carnet Jove, té com a objecte donar suport a projectes amb caràcter innovador en l'àmbit juvenil que es basen en la posada en marxa d'accions per al desenvolupament comunitari, prenent com a elements d'activació l'art i la cultura, especialment la producció contemporània.

La convocatòria es materialitzarà en una trobada pública per a presentar els projectes finalistes seleccionats, l'entrega d'un premi a l'experiència més destacada, dotat amb 1.000 €, una menció honorífica amb una dotació de 400 €, i dos accèssits, cadascun dotat amb 350 €. A més, s'editarà una publicació que arreplegue els projectes finalistes de l'edició.

La convocatòria culmina amb una jornada de presentació pública dels projectes finalistes, el lliurament del premi i la posterior edició l'any 2025 d'una publicació que reculla les experiències més destacades de l'edició.

El període de presentació de sol·licituds s'estendrà des de la publicació de la convocatòria en la pàgina web de Culturama fins al divendres 27 de setembre de 2024 a les 14:00 hores.