T'interessa

SALÓ DEL CÒMIC

Saló del Còmic de València 2024 

 

L'IVAJ, un any més, ha sigut present de l'1 al 3 de març en Fira València, en el Saló del Còmic de València 2024

L'estand d'Experiència Carnet Jove, dins de la Zona "Joc & Rol", es va convertir de nou en l'epicentre de la diversió per a totes les persones amants del joc de rol, estratègia i diversió en grup: 

  • Demostracions de jocs de taula i editorials: les demostracions dels jocs de taula més emocionants del moment. Les principals editorials presentaren les seues últimes novetats, permetent-te conéixer de primera mà les regles, mecàniques i temàtiques dels jocs més esperats.
  • Tornejos Èpics: Els tres dies van estar plens de competicions intenses i desafiadores. La Zona "Joc & Rol" va albergar tornejos de diversos jocs, brindant-te l'oportunitat de demostrar les teues habilitats estratègiques i tàctiques en els jocs de grup.
  • Ludoteca Oberta: en la Zona "Joc & Rol" es va poder triar entre una àmplia selecció de jocs de taula i gaudir d'un temps de qualitat en grup. La ludoteca oberta va ser el lloc perfecte per a descobrir nous títols i submergir-se en emocionants aventures de joc!

A més, en el Saló del Còmic de València hi ha hagut moltes més activitats com ara actuacions, tallers, conferències, xarrades, cosplays, K-Pop i J-Pop, mànega, projeccions d'anime, etc.

També ha comptat amb els convidats i convidades, tant nacionals com internacionals, més importants del sector del còmic i les sèries, perquè dedicaren les vostres obres favorites o es fotografiaren amb vosaltres/as.

Entre els esdeveniments més destacats d'enguany han estat la presentació de la pel·lícula "La Casa", adaptació de còmic de Paco Roca dirigida per Alex Montoya, o la presentació de l'adaptació al cinema de la novel·la gràfica de Mariscal "Van disparar al pianista" per part del director Fernando Trueba.

 

 

 

 

 

 

El Salón de 2022: