CinemaJove

CinemaJove

Trobada Audiovisual de joves 2022: 29 i 30 de juny i 1 de juliol

La Trobada Audiovisual de Joves és una activitat emmarcada en el Festival Cinema Jove en la qual poden concursar curtmetratges realitzats per joves (individualment o en grup) fins a 25 anys, residents a Espanya i que pertanguen a centres educatius, associacions juvenils o projectes personals.

L'IVAJ, a través de Carnet Jove, col·labora amb esta Trobada patrocinant els premis al millor curtmetratge valencià de la categoria juvenil i al millor curt valencià de la categoria amateur.

Consta de tres categories:

  •  Infantil, fins a 12 anys (estudiants d'Infantil i Primària)
  •  Juvenil, de 13 a 20 anys (estudiants de Secundària i Batxillerat)
  • Amateur, de 16 a 25 anys (estudiants de Cicles Formatius d'Imatge, altres centres de formació, associacions juvenils o projectes personals).

Programació de la Trobada en la Secció Oficial

 

37 Cinema Jove 2022: del 24 de juny al 2 de juliol.

El Festival Internacional de Cinema de València CINEMA JOVE té com a objectiu promocionar a joves cineastes professionals (fins als 40 anys) procedents de tot el món. Al llarg de la seua trajectòria s'ha convertit en un fòrum de trobada internacional amb dues seccions oficials, homenatges, retrospectives, cicles temàtics...

En les bases reguladores per a la concessió dels premis de la secció competitiva del Festival, que convoca l'Institut Valencià de Cultura (IVAC), es poden trobar els requisits per a cadascuna de les modalitats dels diferents formats audiovisuals amb els quals concórrer (llargmetratges, curtmetratges i webseries digitals), així com els imports dels premis corresponents a cadascuna d'elles.

Tota la informació de l'edició de 2022 en la web oficial del Festival.

 

Participa:Col·laboren: