JOVE OPORTUNITAT-JOOP

JOVE OPORTUNITAT-JOOP

Jove Oportunitat - JOOP és un programa dissenyat i organitzat per a motivar i orientar a joves d'entre 16 i 21 anys que han abandonat els estudis.

L'objectiu és aconseguir que completen una FP de Grau Mitjà, però, prèviament, necessitaran d'una intervenció que treballe sobre la seua motivació, reforce la seua autoestima i els ajude a construir un projecte integral de vida.
 
L'eina pedagògica utilitzada es el coaching actitudinal, en grups d'entre 10 i 15 participants. Se'ls proporcionarà orientació sobre les diferents famílies professionals de la FP, des d'un enfocament pràctic, visitant empreses, on els mostraran el treball real al qual porta cada titulació i puguen descobrir la seua vocació.
 
Per a aquelles persones joves que no hagueren acabat l'ESO, JOOP els ofereix un mòdul de formació acadèmica per a preparar la prova d'accés a la FP de Grau Mitjà.
 
Les inscripcions es realitzen emplenant esta fitxa i una vegada la valide el servei d'orientació de l'IES de la persona interessada s'ha d'enviar a inscripcions@joveoportunitat.es, o bé entregar-la en l'àrea de joventut dels ajuntaments col·laboradors.
 
És fonamental la implicació dels centres d'educació secundària del municipi. La seua principal funció serà derivar cap al programa a aquelles persones joves que han passat per les seues aules i el professorat i el personal de les quals orientador consideren que poden beneficiar-se del JOOP.
 

+ info

 

 

 

 

Este és el llistat de poblacions i mancomunitats a les quals se'ls ha oferit, no obstant això, no es tracta d'un llistat tancat. Si el teu municipi no es troba en la llista i estàs interessat, o vols rebre més informació sobre el programa, pots escriure'ns un correu a joveoportunitat_ivaj@gva.es

Flyer

Cartells del JOOP:

 

   
 
  

 

Resum del Mapa d'abandó primerenc a Espanya

JOOP iframe

JOOP Video