T'interessa

Preguntes freqüents - Formació

Preguntes freqüents - Formació

Si tienes dudas acerca de los programas de formación del IVAJ o sobre otros tipos de formación, ponte en contacto con nosotros. Puedes leer las respuestas a las consultas que otras personas han hecho en el apartado de preguntas frecuentes. Pero si no encuentras respuesta a tu demanda,  envíanos la consulta y asesores especializados te responderán de forma personalizada.

Estudis

A la Comunitat Valenciana, l'oficina d'atenció al públic es troba a les Subdelegacions del Govern (Àrea de l'Alta Inspecció D'Educació) i allí poden arreplegar-se els impresos i presentar la corresponent sol·licitud. També a través de la web del Ministeri poden descarregar-se els impresos.

Seus del Ministeri d'Educació en la Comunitat Valenciana:

  • Alacant: Passeig Federico Soto, 11 - 1r
  • Castelló: Plaça de María Agustina, 6
  • València: Carrer Joaquín Ballester, 39

 

La xarxa NARIC et serà útil si vols saber com homologar el teu títol universitari perquè siga reconegut en un altre país de la Unió Europea i compta amb punts d'informació en tots els països de la UE. La seua principal missió és la d'orientar als ciutadans quan volen homologar el seu títol o obtenir un reconeixement professional en un altre país de la UE.

Naric: Homologació de títols universitaris i reconeixement professional en la UE
Ministeri d'Educació, Cultura i Esport
Sotsdirecció General de Títols i Reconeixement de Qualificacions
Passeig del Prado, 28. 28014. Madrid
Tlf: 915 065 593
naric@mecd.es