T'interessa

IDIOMES

IDIOMES

Estudiar idiomes a l'estiu.

Per a estudiar idiomes a l'estiu disposeu de diferents opcions. Una d'elles és recórrer a alguna de les moltes empreses que es dediquen a la formació d'idiomes en diferents països. En este cas, solen oferir paquets que inclouen l'allotjament, les classes i, a vegades, també el transport i/o activitats extraescolars. No obstant això, quan es vaja a contractar un curs heu de tindre en compte si l'escola està reconeguda en relació a la posterior expedició de les diferents titulacions oficials, així com que siguen ben clares i detallades per escrit totes les condicions i serveis que ofereixen.

D'altra banda, hi ha algunes institucions, com el “British Council” que, a banda de la formació que imparteixen en els seus centres amb seu a Espanya, ofereixen cursos (en este cas d'anglés al Regne Unit) per a preparar l'obtenció de titulacions reconegudes internacionalment. Altres exemples d'este tipus serien el “Goethe-Institut”, l'“Institut Français”, l'"Instituto Camóes" o l'"Istituto Italiano di Cultura" que ofereixen igualment formació preparatòria a Alemanya, França, Portugal i Italia respectivament per a obtindre els títols oficials d'estos idiomes.

A més, a part de la labor d'intercanvi cultural que realitza i els cursos que ofereix en la seua seu de València, l'“Institut Confucio de la Universitat de València” ofereix la possibilitat de sol·licitar beques per a estudiar xinés en la República Popular de la Xina d'un mes, un quadrimestre o un any, així com per a realitzar un màster o doctorat en la contrapart Universitat Normal del Nord-est de la Xina

 

Escoles i proves oficials d'idiomes a la Comunitat Valenciana