T'interessa

FORMACIÓ

FORMACIÓ

Animació en el temps lliure infantil i juvenil

Des de les escoles d'animació juvenil es proporciona la formació que habilita per a treballar en activitats d'animació en el temps lliure infantil i juvenil.

L'IVAJ, que té la competència de la regulació en matèria d'animació juvenil, reconeix estes escoles i supervisa la formació, així com expedeix els diplomes dels cursos que acredita. Punxa ací per a saber més sobre els títols que expedeix l'IVAJ.

 

Tema Jove:

Tema Jove: Trobades

 

Tema Jove: Formació

  • Formació de l'IVAJ per a personal tècnic de joventut.
  • L'objectiu d'este programa és proporcionar a este personal un conjunt de coneixements i tècniques que els permeta desenvolupar millor i més eficaçment el seu treball quotidià.

 

Tema Jove: Estudis

 

Tema Jove: Innovació

 

Tema Jove: Publicacions

 

Residències juvenils

Les residències juvenils de l'IVAJ ofereixen allotjament a joves que, pels seus estudis, han de desplaçar-se fora del seu domicili.

Que es el IVAJ video

D'interès

Ves enrere L'IVAJ i Jove Oportunitat han estat presents en la Fira Comarcal de FP d'Utiel

L'IVAJ i Jove Oportunitat han estat presents en la Fira Comarcal de FP d'Utiel

L'IVAJ ha participat en la "I Fira Comarcal de Formació Professional", que s'ha desenvolupat a Utiel el 27 abril, de 9 a 15 h. en el Saló Polivalent (c/ Minglanilla s/n), amb una xarrada sobre el programa Jove Oportunitat (JOOP).

L'objectiu d'esta fira és presentar el sistema integrat de Formació Professional, mitjançant l'oferta formativa comarcal, i reforçar la difusió i l'orientació acadèmica i professional. La participació del professorat i alumnat de tots els centres educatius es s'ha realitzat través d'estands informatius i demostracions dels diferents perfils professionals.

En la xarrada s'ha informat sobre el programa Jove Oportunitat (JOOP) de l'IVAJ, que està dirigit a joves d'entre 16 i 21 anys que ni estudien ni treballen, i que a Utiel ja s'ha desenvolupat en tres edicions.

JOOP realitza una orientació personal i professional des d'una visió integral de la persona, mitjançant tècniques de coaching, grupal i individual, així com amb visites a empreses. 

En un primer lloc, s'activa a cada jove perquè descobrisca què vol o li agradaria fer professionalment. Després, se li orienta i acompanya cap a la formació professional o cap a les competències professionals triades. 

El programa compta amb un acompanyament professional de cada participant, fins i tot per a preparar la prova d'accés per a matricular-se en el grau mitjà triat. A més, es realitza un seguiment de la seua evolució una vegada finalitzat el programa.

JOOP està cofinançat per la Unió Europea a través del programa Comunitat Valenciana Fons Social Europeu Plus (FSE+) 2021-2027.