Visualització de contingut web

JOVE OPORTUNITAT

 

Jove Oportunitat - JOOP és un programa dissenyat i organitzat per l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) per a motivar i orientar a persones joves d'entre 16 i 21 anys que han abandonat els estudis.

Localitza el teu JOOP més prop.

 

L'objectiu és aconseguir que completen una FP de Grau Mitjà, però, prèviament, necessitaran d'una intervenció que treballe sobre sobre la seua motivació, reforce la seua autoestima i els ajude a construir un projecte integral de vida. L'eina pedagògica: el coaching actitudinal, en grups d'entre 10 i 15 participants.

El programa els proporcionarà orientació sobre les diferents famílies professionals de la FP, des d'un enfocament pràctic, visitant empreses, on els mostraran el treball real al qual porta cada titulació de la FP i puguen descobrir la seua vocació.

Per a aquelles persones joves que no hagueren acabat l'ESO, JOOP els ofereix un mòdul de formació acadèmica per a preparar la prova d'accés a la FP de Grau Mitjà.

Les inscripcions a JOOP les realitzen els ajuntaments participants, que són també els qui aporten les aules del programa.

Així mateix és fonamental la implicació dels centres d'educació secundària del municipi. La seua principal funció serà derivar cap al programa a aquells joves que han passat per les seues aules i el professorat i el personal orientador de les quals  consideren que poden beneficiar-se del JOOP.

Per a més informació:

correu: fse_ivaj@gva.es

 

 

Cartells del JOOP

 

    

JOOP iframe

JOOP Video