T'interessa

CARNET JOVE

CARNET JOVE

 

ARA EL CARNET JOVE DE L'IVAJ ÉS GRATUÏT!

Fes-te amb el nou Carnet Jove digital. Només necessitaràs un DNI* o NIE* en vigor.

 

 

Per a tramitar el teu Carnet Jove digital primer consulta les instruccions, després segueix les indicacions d'este enllaç, i el tindràs descarregat (en format PDF) en el teu mòbil en el moment.

IMPORTANT: Has de tindre instal·lat un lector bàsic de PDF en el dispositiu en el qual vages a descarregar-lo (i/o utilitzar-lo). A més, hauràs de proporcionar-nos una adreça vàlida de correu electrònic.

L'únic requisit per a traure-te'l és tindre entre 14 i 30 anys. La seua validesa és de 2 anys.

Si una vegada descarregat el teu Carnet Jove digital vols obtindre'l en format físic, i no l’has sol·licitat al realitzar el tràmit, pots acudir a alguna de les oficines de l'IVAJ amb el justificant que hauràs rebut al correu electrònic.

Si vols obtindre-ho únicament en format físic, segueix les indicacions d'aquest enllaç. Pots consultar els ajuntaments en el següent llistat i/o consultar este mapa.

*En el cas de disposar únicament de Passaport en vigor, podràs obtindre el teu Carnet Jove seguint les indicacions d'aquest enllaç.

A més porta integrat el Carnet d'Alberguista amb tots els seus descomptes i avantatges afegits.

També pots tramitar-ho com a targeta financera.

 

Amb el teu Carnet Jove trauràs el màxim profit al temps lliure i obtindràs alhora importants avantatges. Podràs beneficiar-te de descomptes en béns i serveis de caràcter social, cultural, de transport, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, etc., a la Comunitat Valenciana, en la resta de Comunitats Autònomes i a Europa.

Este programa es desenvolupa conjuntament amb la resta de Comunitats Autònomes i amb més de 30 països de l'entorn europeu que conponen l'Associació del Carnet Jove Europeu (EYCA), entitat amb seu a Brussel·les, que garanteix la reciprocitat dels citats avantatges en els diferents països adscrits.

Consulta tots els descomptes del Carnet Jove

 

Més informació sobre Carnet Jove963 108 513 / 961 839 497

Carnet jove video

d'interés

Ves enrere L'IVAJ centra en el 'bullying' la nova edició de Lectura Oberta amb el llibre ‘Invisible’ d'Eloy Moreno

L'IVAJ centra en el 'bullying' la nova edició de Lectura Oberta amb el llibre ‘Invisible’ d'Eloy Moreno

A través d'un scape room, es plantejaran escenaris per a saber aprendre a actuar en casos d'assetjament i violència escolar.

L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha triat el llibre ‘Invisible’, de Eloy Moreno, per a tractar l'assetjament escolar a través de la iniciativa Lectura Oberta. Una proposta que conjuga la lectura, el joc interactiu i l'educació en valors per a joves de 12 a 16 anys. Es tracta d'una proposta per a crear una experiència lectora transmèdia, social i interactiva que tindrà per títol ‘Sense Rostre’.

A través de la lectura de ‘Invisible’ es planteja una scape room que permet protagonitzar una aventura en primera persona, en el qual es tractarà reflexionar sobre la capacitat per a denunciar i enfrontar-se a situacions de bullying.

La novel·la, que pensada per al públic juvenil, relata la història d'un xic adolescent que pateix assetjament escolar. Exposa les situacions de violència, la depressió del protagonista, la inacció de l'entorn, però també els qui decideixen prendre cartes en l'assumpte.

Què fer si som testimonis d'una agressió? Què ocorre si mirem cap a un altre costat? En quina persona ens volem convertir? Com ajudar a millorar el nostre món, el nostre col·legi, el nostre institut, la vida de les nostres companyes i companys? On està la nostra força realment? I l'heroisme? són preguntes que hauran de fer-se els qui accepten el repte lector i s'embarquen en aquesta aventura.

Aquesta metodologia potencia la creativitat i la participació de les persones lectores, també les destreses de lectura i les habilitats socials, creatives i col·laboratives, així com les competències transmèdia.

Programació

La proposta es desenvolupa en diverses fases; la primera d'elles destinada a la formació telemàtica del personal tècnic de joventut i agents culturals dels municipis.

Al llarg de tot el mes d'octubre es desenvoluparan les activitats del Scape Room literari del personal tècnic de joventut i agents culturals amb el seu grup de joves. I des del 6 de novembre, fins a final de mes, seran les activitats lectores en diferents plataformes en línia.

LEA

LEA és una plataforma que redefineix el concepte de club de lectura aprofitant el potencial de les noves tecnologies. El seu objectiu és dinamitzar i enriquir la lectura apostant per una experiència transmèdia, social i interactiva on l'o el lector es convertisca en el protagonista de la història.
És un club de lectura en línia amb sessions de debat, continguts col·laboratius i activitats digitals i presencials al voltant d'un llibre, del seu autor o autora i del seu ecosistema literari.