Promocions REAJ

Promocions REAJ

 
  • Carnet d'alberguista + FEMECV

Si et traus la llicència de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana (FEMECV) ara també tindràs el carnet d'alberguista per a allotjar-te en qualsevol dels més de 4000 albergs de la xarxa Hostelling International que hi ha per tot el món i al qual pertany la Red Española de Albergues Juveniles (REAJ).
 
 
 
 
  • Intercanvis REAJ

Si tens entre 18 i 30 anys viu una experiència única en un entorn internacional en els albergs juvenils. Podràs potenciar el teu desenvolupament professional i adquirir coneixement intercultural al país d'acolliment, impulsant l'aprenentatge d'idiomes, el respecte per altres cultures i formes de vida, i la seua influència en les diferents branques professionals.

La durada de l'estada a l'estranger pot ser de 2 setmanes i 3 mesos.

 

  • Disfruta de descomptes en museus amb el teu carnet d'alberguista

Ara tens un 50% de descompte sobre la tarifa d'entrada en 16 museus d'Espanya
Continuem sumant avantatges al teu Carnet d'Alberguista!
Assabenta't de quins són, ací

 

  • Trau-li partit al teu carnet d'alberguista!

Per només 5 euros a l'any podràs disfrutar de centenars d'albergs en tot el món i a més tindràs accés a descomptes nacionals i internacionals en empreses com Alsa, Telepizza, Casa del Llibre… I molts més!
¡Comprova els descomptes als quals pots optar amb el teu carnet d'alberguista!

 

Fins a un 40 % de descompte en la compra de la teua entrada. Logo Terranatura Benidorm

 

  • Viatja en grup amb els albergs de la REAJ!

Xiques gritant 450x300

Per a tots aquells grups de 10 o més persones que desitgen viatjar per tot el món i gaudir de multitud de beneficis, us oferim moltes propostes diferents amb multitud de serveis idonis per a allotjar a grups escolars, a grups d'amics o a famílies.

Si vols més informació, sol·licita-la ací