Concurs Jo He Aprés

L'IVAJ realitza diverses actuacions per a la posada a punt de les seues instal·lacions de cara als programes d'estiu

L'IVAJ realitza diverses actuacions per a la posada a punt de les seues instal·lacions de cara als programes d'estiu

Concretament, en l'alberg Mar i Vent de Piles, situat en primera línia de platja, s'està procedint a actuacions com la instal·lació del clos del front marítim, la substitució de les canalitzacions i escomeses d'aigua potable, fusteria, dotació de mobiliari en sala multiusos i reparació de l'escala principal, així com actuacions de pintura, obra de paleta i serralleria.
 
En Mar i Vent s'ha instal·lat mesuradors de CO₂ per a les sales comunes per a vigilar la ventilació correcta dels espais, així com cambres de control de temperatura en els accessos, com a mesures de protecció davant la COVID-19.
 
El director de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, ha visitat l'alberg juvenil Mar i Vent de Piles i el campament de Navalón, dins del programa de seguretat i accessibilitat que es desenvolupa en les instal·lacions juvenils de l'IVAJ. I ha destacat l'esforç per "disposar d'instal·lacions juvenils segures i accessibles que seguisquen les recomanacions i amb millores perquè la gent jove puga gaudir-les".
 
Així mateix, s'han establit protocols de funcionament per a cadascun dels serveis i la senyalística adequada.
 
El campament de Navalón de l'IVAJ, durant els mesos de juliol i agost, està destinat a grups d'Oferta Concertada i Oferta Lliure, on ofereix places per a associacions juvenils, centres escolars i resta d'entitats públiques o privades, així com a grups de joves que organitzen activitats d'oci educatiu juvenil, per a desenvolupar un programa d'activitats per a un mínim de 15 persones. En Navalón s'ha condicionat la piscina perquè estiga disponible este estiu.
 
L'IVAJ desenvolupa contínues accions de millora en les seues instal·lacions de residències d'estudiants, campaments i albergs juvenils per als programes de Viu l'Estiu, A la Mar, oferta concertada per a activitats d'oci educatiu i camps de voluntariat 2021.