D'interés

Millores d'eficiència energètica, seguretat i accessibilitat en els nostres albergs

Millores d'eficiència energètica, seguretat i accessibilitat en els nostres albergs

Les instal·lacions de l'IVAJ introdueixen millores d'eficiència energètica, seguretat i accessibilitat. A més, disposen de protocols i mesuradors de qualitat de l'aire en zones comunes i menjador

En l'alberg La Marina, situat prop de la platja de Moraira, s'està procedint a actuacions com la reparació del paviment i baranes de les terrasses o pintura de baranes i parets. Així mateix, s'han instal·lat mesuradors de qualitat de l'aire, amb control de CO₂, temperatura i humitat, per a les sales comunes i menjador.

En la Residència La Florida d'Alacant s'està procedint a actuacions de millora de les eixides d'emergències de cada planta, millora en la xarxa de sanejament i la reparació i millora estètica dels quatre ascensors de la residència.

Així mateix, en La Florida s'han instal·lat mesuradors de qualitat de l'aire, amb control de CO₂, temperatura i humitat, per a les sales comunes i menjador. Este centre disposa de cambres de control de temperatura en els accessos, com a mesures de protecció davant la COVID-19.

Finalment, en l'alberg de Biar s'està procedint a fer treballs de manteniment i pintura de façanes i igualment s'han instal·lat mesuradors de qualitat de l'aire, amb control de CO₂, temperatura i humitat, per a les sales comunes i menjador.

Recentment s'han implantat les mesures de protecció anti-COVID, com són la col·locació de cartelleria, dispensadors de gel, mampares de protecció en menjador i oficines, entre altres. Estes mesures ja estaven implantades en la resta de centres de l'IVAJ.

El director de l'IVAJ, Jesús Martí, ha visitat l'alberg juvenil La Marina de Teulada-Moraira, la Residència La Florida d'Alacant i l'Alberg de Biar, dins del programa de millores d'eficiència energètica, seguretat i accessibilitat que s'estan implantant en les instal·lacions juvenils de l'IVAJ, destacant l'esforç per "disposar d'instal·lacions juvenils segures i accessibles que seguisquen les recomanacions i amb millores perquè la gent jove puga gaudir-les".

Així mateix, s'han establit protocols de funcionament per a cadascun dels serveis i la senyalística adequada.

L'IVAJ desenvolupa contínues accions de millora en les seues instal·lacions de residències d'estudiants, campaments i albergs juvenils per als programes de Viu l'Estiu, A la Mar, oferta concertada per a activitats d'oci educatiu, camps de voluntariat 2021 i tallers d'anglés.

+info