T'interessa

SUBSCRIPCIONS

SUBSCRIPCIONS

Perquè pugues rebre informació actualitzada dels temes que t'interessen, posem a la teua disposició diversos canals de comunicació.

Noticies IVAJ: esta llista de distribució et permetrà accedir periòdicament a informació relativa a beques, activitats d'oci i temps lliure, estudis, esdeveniments o qualsevol altre tipus d'informació que et siga d'interés: 

Llista de distribució del Carnet Jove: des d'ací rebràs informació puntual de tot allò que s´ha relacionat amb el Carnet Jove, concursos, noves empreses, ofertes especials, sortejos i totes aquelles activitats d'interés per a tu. A més podrem tindre un contacte directe, perquè ens envies les teues sugerències, aportacions, propostes i tots aquells dubtes que et sorgisquen sobre el Carnet Jove:

 

Llista de regidors i regidores de joventut: si eres regidora o regidor de joventut de qualsevol municipi de la Comunitat Valenciana, i no reps els nostres correus, podem incloure't en la nostra llista de distribució d'informació de l'IVAJ. Envia un correu amb les teues dades i els de el teu municipi a info_ivaj@gva.es.