T'interessa

Oci educatiu

Oci educatiu

Posem a la disposició de totes les persones joves diferents activitats i serveis com a alternatives d'oci i temps lliure, per a afavorir la seua mobilitat pel món i conèixer altres cultures i experiències.

A més, podeu entrar en els articles que, des de molts punts de vista, es publiquen en el nostre blog al voltant de l'Oci Educatiu.

Declaració 'Ens reunim amb uns altres valors'.

Descarrega l'adhesió a la declaració per signar al pleno del teu Ajuntament.

III conveni col·lectiu marc estatal d'oci educatiu i animació juvenil.

Premis Campaments i Oci educatiu.

 

 

Llistat d'ajuntaments i mancomunitats adherits/des a la declaració d'oci educatiu...

Llistat d'ajuntaments i mancomunitats adherits/des a la declaració d'oci educatiu...

Oci educatiu video

D'interès

Ves enrere Modificacions en la Llei de Joventut

Modificacions en la Llei de Joventut

Amb la publicació de la Llei de mesures fiscals, de gestió administrativa i financera i d'organització de la Generalitat per a 2022, es modifiquen alguns aspectes de la Llei 15/2017 de polítiques integrals de joventut.

Entre les funcions de l'Institut Valencià de la Joventut està potenciar i coordinar la informació juvenil per a garantir el dret de totes les persones joves a una informació completa, objectiva, comprensible i fiable.

Com diu la Carta europea d'informació juvenil l'accés a la informació i la capacitat d'analitzar-la i utilitzar-la revisten una importància creixent per a les persones joves. El treball d'informació juvenil ajuda a aconseguir les seues aspiracions i fomenta la participació com a part activa de la societat.

També hi ha canvis referents al Consell Rector, a les entitats juvenils, i als consells locals i territorials de joventut.

+info