T'interessa

Oci educatiu

Oci educatiu

Posem a la disposició de totes les persones joves diferents activitats i serveis com a alternatives d'oci i temps lliure, per a afavorir la seua mobilitat pel món i conèixer altres cultures i experiències.

A més, podeu entrar en els articles que, des de molts punts de vista, es publiquen en el nostre blog al voltant de l'Oci Educatiu.

Declaració 'Ens reunim amb uns altres valors'.

Descarrega l'adhesió a la declaració per signar al pleno del teu Ajuntament.

III conveni col·lectiu marc estatal d'oci educatiu i animació juvenil.

Premis Campaments i Oci educatiu.

 

 

Llistat d'ajuntaments i mancomunitats adherits/des a la declaració d'oci educatiu...

Llistat d'ajuntaments i mancomunitats adherits/des a la declaració d'oci educatiu...

Oci educatiu video

D'interès

Ves enrere Exili il·lustrat, una exposició itinerant per educar en valors.

Exili il·lustrat, una exposició itinerant per educar en valors.

El programa M'importa. Educació en Valors, ha convertit en exposició itinerant 'Exili il.lustrat', una galeria de 36 vides dibuixades per d'altres il·lustradors i il·lustradores dels més variats estils, que representen a personatges que van marxar a l'exili. 
 
Esta expo es va inaugurar en la mostra de Vídeo Game Comic en la Institució Firal Alacantina (IFA) els dies 27 i 28 d'octubre i l'hem adaptada com a exposició itinerant, perquè, a partir de Vídeo Game Comic d'Alacant, inicie el seu recorregut per tota la Comunitat, amb el mateix concepte de l'exposició 'Noemtoqueselwhatsapp', que ja ha visitat 150 localitats de la Comunitat", ha destacat el director general de l'IVAJ, Jesús Martí.
 
'Exili I·lustrat' va nàixer de la col·laboració del Centre Cultural La Nau, comisariada per Mac Diego, com un homenatge als més de 500.000 homes i dones, la majoria anònims, que es van veure obligats a abandonar el territori espanyol en acabar la Guerra Civil. 
 
La iniciativa es vincula amb la memòria democràtica i a través de les il·lustracions podem donar a conéixer el nostre passat recent a milers de joves. Per a això la guia didàctica amb les biografies resulten molt útils per a explicar les vivències i les històries particulars, que ja està disponible, junt al calendari i el formulari d'inscripció a mimporta.info