Destacat

El Carnet Jove en el teu mòbil

Et presentem el nou format de Carnet Jove. Estem preparant el nou Carnet Jove Electrònic. Per a obtindre-ho només necessitaràs un DNI en vigor i una targeta bancària per a realitzar el pagament de...

Mou-te per menys diners amb el teu Carnet Jove

Adquereix ja amb el teu Carnet Jove els títols de transport mensual Targeta Suma Mensual Jove, Targeta Mobilis Jove (Bono Jove) i el Bono 30 dies Jove, amb un 30% de descompte addicional. Si et...

Novetats

Ves enrere Sortegem dues entrades dobles per al Truenorayo Fest 2022

Sortegem dues entrades dobles per al Truenorayo Fest 2022

Pots participar si tens el Carnet Jove en vigor

El programa Carnet Jove de l'IVAJ participa amb el patrocini del Truenorayo Fest 2022, el festival valencià de música que se celebra del 22 al 24 de setembre, amb il·lustració i activisme, que aposta pels sons més actuals i l'harmonia entre les bandes veteranes del panorama nacional i les formacions més joves, sense oblidar les formacions locals.

El primer dia es dedicarà a xarrades i projeccions audiovisuals, i el 23 i 24 gaudireu d'un programa molt divers de formacions musicals i dj’s: el grup mexicà Los Blenders, Natalia Lacunza, Rocío Saiz, Los Punsetes, Malamute, Laborde, Eterna Juventud, Soledad Vélez, Xenia, Amor Butano, Roberta Vázquez, Mujeres Bellas y Fuertes, Chico y Chico djs, Martlenders i l'artista argentina Tropisol.

Se sortejaran dues entrades dobles per a totes les actuacions musicals dels dies 23 i 24, i per a participar haureu de donar un like en la publicació i seguir a @gvaivaj, a @truenorayofest  i a @lamutantvalencia.

Teniu fins al 21 de setembre a les 10:00h per a participar.

Informació i bases del sorteig

 

Patrocina:

 

 

 

Col·laboren:

Twitter