T'interessa

enllaços

Destacat

La Senda del Poeta 2024

El director general de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Vicent Ripoll, ha convidat a la població més jove a participar en la XXVIII edició de la Senda del Poeta, que se celebrarà els...

Camps de Voluntariat d'estiu 2024

Viu una experiència plena de diversió i solidaritat amb el Camps de Voluntariat de l'IVAJ! Recordeu que, per als més atrevits i les més atrevides, encara podeu obtindre plaça en els Camps de...

Novetats

Ves enrere Cal destacar el treball compartit d'#Alumnat Actiu i dels municipis de xarxa Joves.net

Cal destacar el treball compartit d'#Alumnat Actiu i dels municipis de xarxa Joves.net

Jesús Martí valora els materials de difusió del programa Alumnat Actiu.

A l'Espai Jove de Torrent es van presentar els vídeos que van dirigits d'una banda al personal tècnic, i d'altra als i les joves, per tal de motivar als diferents agents implicats, a participar d'estos tipus de projectes, donar-los a conéixer, i visibilitzar-los.

Este pretén empoderar i responsabilitzar als i les joves dels municipis en els seus processos d'aprenentatge i fer-los els principals protagonistes, incidint en la vida dels centres educatius, espais d'oci... i dels municipis en general.

El director general de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, ha destacat el treball constructiu i d'aprenentatge desenvolupat per la xarxa Joves.net, en l'acte de presentació dels diversos materials audiovisuals explicatius del projecte "Alumnat Actiu".

Martí ha manifestat què la coordinació i el treball compartit fan créixer este programa que cal inserir en una proposta més ampla de Joves Actius, a més de la importància de tindre material divulgatiu de projectes interessants per a treballar amb joves com el que s'ha presentat.En els materials han participat activament contant de primera mà el projecte des de diferents perspectives el personal tècnic i la joventut dels diferents municipis de la xarxa Joves.net i a més ha participat i donat suport l'IVAJ mitjançant Xarxa Jove.

La xarxa Joves,net integra la joventut d'Alaquàs, Albal, Aldaia, Almussafes, Barri del Crist, Catarroja, Godella, La Pobla de Farnals, Manises, Mislata, Moncada, Museros, Paiporta, Paterna, Picanya, Picassent, Quart de Poblet, Rocafort, Sagunt, Sedaví, Silla, Torrent i Xirivella.

 

 

Twitter