#ACÍHIHATEMA

#ACÍHIHATEMA

En el Twitch proposem unes xerrades amb joves sobre educació afectiu sexual.

Aquestes converses amb joves es faran a través del nostre canal de Twitch i els donarem visibilitat en la resta de xarxes socials amb l'etiqueta #AcíHiHaTema.

Setmanalment, i fins al mes de juny, les vesprades dels dijous a les 17.30 h dialogaran professionals, experts i joves sobre qüestions com les relacions igualitàries, la sexualitat i les noves tecnologies, les relacions tòxiques, la diversitat sexual...

 

Amb aquestes xarrades volem oferir una visió positiva, oberta, allunyada dels aspectes negatius i de por que moltes vegades va associada a l'educació sexual. Busquem centrar-nos en emocions més àmplies, donant espai no sols als sentiments sinó també al plaer, d'una manera relaxada, distesa i escoltant totes les veus.

La majoria de la joventut considera que la formació que ha rebut sobre sexualitat no és suficient, i solen buscar aquest tipus d'informació en internet, així que és molt important oferir contingut de qualitat través d'aquests mitjans.

La informació, sensibilització i prevenció són la base sobre la qual fomentar el pensament crític en les persones joves perquè puguen allunyar-se d'actituds que fomenten l'odi o el menyspreu al diferent.