Camps de Voluntariat

Inscripció als Camps de Voluntariat d'estiu de 2022

Nuevas fechas de inscripción a los Campos de Voluntariado de verano de 2022

 

Camps de Voluntariat Juvenil

Un Camp de Voluntariat Juvenil és una activitat en què un grup de joves de diferents procedències es compromet de forma voluntària i desinteressada a desenvolupar un projecte de treball amb contingut social en favor de la comunitat.

Poden participar les persones joves entre els 15 i els 30 anys (hauran de tindre complida l'edat mínima i no superar, al començament del camp, l'edat màxima assenyalada en cadascun d'ells).

Pots demanar més informació al correu: voluntariat_ivaj@gva.es i a les nostres xarxes socials.

 

Camps de Voluntariat 2022

Convocatòria B: Camps en l'estiu 

Els camps organitzats en la Comunitat Valenciana es realitzaran en els mesos de juliol i agost, i tindran una duració d'entre 10 i 15 dies naturals. Els organitzats en altres comunitats autònomes i pel SVI (fora d'Espanya) es desenvoluparan durant els mesos de juliol, agost i setembre, i la duració dependrà de la comunitat autònoma o entitat organitzadora de cada camp.

INSCRIPCIONS TANCADES

  • El 25 de maig, a les 8.15 h, es tornaran a posar a la venda les places de camps de voluntariat internacionals (fora d'Espanya) que no s'hagen cobert.

Per a això has de triar 5 camps per ordre de preferència i quan et siga assignat algun camp, et manarem un correu. Després de la recepció del correu tindràs 24 hores per a pagar el camp (mitjançant targeta).
Una vegada fet el pagament cal esperar que l'organització del camp confirme la plaça; us arribarà un correu electrònic. I llavors ja podràs comprar el bitllet del mitjà de transport que vages a usar.

  • El dia 1 de juny es tornaran a posar a la venda les places tant nacionals com internacionals que no s'hagen cobert.

Tràmit telemàtic per a presentar la renúncia de plaça i sol·licitud de devolució

Les persones que participen en els camps de voluntariat a l'estranger, una vegada tinguen plaça i hagen pagat, tenen que enviar-lo a voluntariat_ivaj@gva.es

Les persones menors de 18 anys que ja tinguen plaça en el camp i hagen pagat la taxa, han de manar aquesta autorització emplenada i signada autoritzant la/el menor al correu voluntariat_ivaj@gva.es

Serà obligatori disposar d'un Carnet Jove en vigor en el moment del començament de l'activitat per a poder inscriure's en qualsevol dels Camps (tant en la Comunitat Valenciana com fora).

CERCA I CONSULTA EL TEU CAMP

 

Convocatòria C: Camps en l'hivern 

Els camps organitzats en la Comunitat Valenciana es realitzaran entre el 26 de desembre de 2022 i el 4 de gener de 2023. 

Inscripcions del 7, a les 9:00h, al 25 de novembre de 2022.

Convocatòria Viu la Solidaritat Camps de Voluntariat 2022
(CORRECCIÓ d'errades de la data d'inscripció)

 

Participa:

Col·laboren:

Termes i condicions

Mètodes de pagament

 Visa Credit Card

 Mastercard Credit Card