ASSETJAMENTS I CONDUCTES VIOLENTES

ASSETJAMENTS I CONDUCTES VIOLENTES

Per violència s'entén l'ús intencionat de la força física o del poder, siga en grau d'amenaça o de fet, contra un mateix, una altra persona, un grup o una comunitat que té com a conseqüència un mal físic o psicològic.

 

Víctimes de violència de gènere i masclista

 

+Info

 
Taronja Sencera
És el servei municipal de l'Ajuntament de València per a previndre i atendre la violència de gènere entre adolescents i joves.
 
Un equip de professionals informen, acompanyen i ajuden les xiques i xics d'entre 14 i 17 anys i els seus familiars per a evitar i erradicar comportaments de control, gelosia i violència psicològica en les primeres relacions de parella.
 

 

Podeu contactar amb ells per telèfon o whatsapp (658 452 673), en el seu web i xarxes socials i també presencialment en el centre de joventut del carrer de Campoamor, 91, de València.

 

Internet Segura for Kids (IS4K) és el Centre de Seguretat en Internet per a menors d'edat a Espanya i té com a objectiu la promoció de l'ús segur i responsable d'Internet i les noves tecnologies entre els xiquets i xiquetes i les persones adolescents

 

Necessites ajuda?

Si et preocupa alguna cosa relacionada amb Internet, posa't en contacte amb nosaltres i t'ajudarem de forma gratuïta i confidencial.

Telefona al 900 116 117 o utilitza el formulari web

 

 

Tens dubtes?

Consulta les preguntes freqüents i troba resposta als principals dubtes sobre la seguretat tant dels xiquets i xiquetes com de les persones joves en Internet.

Consulta nostres preguntes freqüents

 

 

Més informació

 

Vols saber més sobre Salut?