T'interessa

ASSETJAMENTS I CONDUCTES VIOLENTES

ASSETJAMENTS I CONDUCTES VIOLENTES

Per violència s'entén l'ús intencionat de la força física o del poder, siga en grau d'amenaça o de fet, contra un mateix, una altra persona, un grup o una comunitat que té com a conseqüència un mal físic o psicològic.

 

Delegació del Govern contra la Violència de Génere

ATENPRO: Servei Telefònic d'Atenció i Protecció a les víctimes de la violència de génere: 

900 22 22 92

Guia "Aviso a navegantes"

L'Agencia de Igualdad de Mancomunidad La Vega publica una guia de ciberviolencia de gènere que posa el focus en els diferents tipus de violències digitals. Un xicotet manual, un espai de consulta per a totes les edats, on s'analitzen els riscos de la ciberviolencias, alguns trucs amb els quals previndre-la i saber com denunciar-la.

Descàrrega la guia

 

Víctimes de violència de gènere i masclista: centres "Dona 24 Hores"

+Info

 
Taronja Sencera
És el servei municipal de l'Ajuntament de València per a previndre i atendre la violència de gènere entre adolescents i joves.
 
Un equip de professionals informen, acompanyen i ajuden les xiques i xics d'entre 14 i 17 anys i els seus familiars per a evitar i erradicar comportaments de control, gelosia i violència psicològica en les primeres relacions de parella.
 

 

Podeu contactar amb ells per telèfon o whatsapp (658 452 673), en el seu web i xarxes socials i també presencialment en el centre de joventut del carrer de Campoamor, 91, de València.

 

Internet Segura for Kids (IS4K) és el Centre de Seguretat en Internet per a menors d'edat a Espanya i té com a objectiu la promoció de l'ús segur i responsable d'Internet i les noves tecnologies entre els xiquets i xiquetes i les persones adolescents.

Telefona al 900 116 117 o utilitza el formulari web

 

Consulta les preguntes freqüents de Internet Segura for Kids (IS4K)

 

Tu ayuda en Ciberseguridad és el servei nacional, gratuït i confidencial que INCIBE posa a la disposició dels usuaris d'Internet i la tecnologia amb l'objectiu d'ajudar-los a resoldre els problemes de ciberseguretat que puguen sorgir en el seu dia a dia.

El servei és atés per un equip multidisciplinari d'experts, a través de les diferents opcions de contacte, que ofereixen assessorament tècnic, psicosocial i legal, en horari de 8 del matí a 11 de la nit, els 365 dies de l'any.

 

Més informació

 

Vols saber més sobre Salut?