Visualització de contingut web

Treball a Europa

Ací vos oferim una selecció de recursos que vos porten a pàgines concretes d'informació sobre possibilitats per a buscar treball a Europa i altres Països, tant en època estival com al llarg de l'any.

Eures

El Servei Públic per a buscar ofertes d'ocupació en països de la Unió Europea:

Comunitat Valenciana

El servicio público gratuito dependiente de la Generalitat Valenciana que facilita a las personas el acceso, el mantenimiento y la mejora del empleo en condiciones de igualdad.

Programa Eurodisea

Promogut per l'Assemblea de Regions d'Europa, compta amb la participació de determinades regions, entre elles la Comunitat Valenciana. Programa de pràctiques empreses per a joves menors de 30 anys, de les regions participants, que tinguen una qualificació professional (FP, Diplomatura o Llicenciatura).

Europass

El Suplement Europass és un document adjunt a un Títol oficial de Formació Professional, destinat a facilitar la comprensió a tercers, en particular a ocupadors/res o institucions d'un altre país, del significat del Títol en termes de les competències adquirides pel seu titular.

El Suplement Europass no és un substitut del títol oficial sinó un complement informatiu en anglès.

Són cinc documents que li ajudaran a presentar les seues capacitats i qualificacions de manera senzilla i fàcilment comprensible en tota Europa per a trobar treball o formació. Així mateix serviran tant perquè els ocupadors/res comprenguen les capacitats i qualificacions dels seus treballadors/res com perquè les autoritats educatives i de formació definisquen i comuniquen de forma eficaç el contingut dels programes d'estudi.

Pràctiques en institucions de la Unió Europea

Altres referències

 

COM AFECTA EL BREXIT A LA JOVENTUT VALENCIANA

El recent Acord d'eixida del Regne Unit de la Unió Europea (Brexit) afecta de manera important a les persones joves de la Comunitat Valenciana sobretot referent a la mobilitat entre els dos territoris.

En primer lloc, assegura la connectivitat terrestre, marítima i aèria i, a més, s'ha acordat l'exempció de visats a els/les ciutadans/es britànics/es per a viatges al nostre país que no superen els 3 mesos així com per als/les europeus/es que romanguen al Regne Unit menys de 6 mesos.

D'altra banda, existirà reciprocitat en matèria de Seguretat Social, pensions i prestacions sanitàries tant per a els/les residents/es de la Comunitat Valenciana al Regne Unit com per a els/les britànics/ques que romanguen en el nostre territori. Esta reciprocitat s'aplicarà tant a residents com a turistes.

Quant al programa Erasmus+, el Regne Unit no continuarà formant part del mateix però s'està negociant per a recuperar-lo, encara que siga parcialment, amb determinades unviersitats o territoris britànics. 

 

Vols saber més sobre Ocupació a Europa?

Vols saber més sobre l'Europa Jove?