Visualització de contingut web

Tallers d'Anglés 2021

Campanya Idio+

 

Qué són els caps de setmana d'immersió lingüística en anglés?

Són caps de setmana en l'alberg juvenil Argentina de Benicàssim dirigits a joves i professionals de joventut per a reforçar l'aprenentatge de l'anglés mitjançant activitats dinàmiques i participatives. Els tallers es basen en activitats de conversa, ja siga passejant en grup o parella per Benicàssim mentre es conversa, en activitats quotidianes dins de l'alberg refrescant el vocabulari propi de l'alimentació i la cuina, per on es faran xicotets tours. Tot això estarà supervisat i amenitzat pel personal docent.

 

 

Preinscripció (només modalitat B)

Modalitat B - Professionals de joventut:

 • De la Xarxa Jove
 • Dels claustres de professorat d'escoles de Temps Lliure
 • D'associacions juvenils censades en l'IVAJ que desenvolupen polítiques de joventut. 

Si queden vacants podran accedir també altres professionals de joventut que treballen en centres educatius dins de l'oferta d'Oci Educatiu. 

Les persones professionals de joventut interessades podran preinscriure's a partir de les 09.00 hores del dia 14 de maig fins al 24 de maig de 2021 inclusivament.

Les sol·licituds de preinscripció s'ordenaran per data i hora d'entrada en una llista única que es publicarà en la web. Després s'obrirà un període de 10 dies hàbils per a al·legacions, que s'entendran resoltes amb la publicació de la llista definitiva.

 

DATES

MODALITAT 

B

TARIFA GENERAL 2021 TARIFES REDUÏDES (bonificacions no acumulables)
Amb descompte Carnet Jove Per família nombrosa, monoparental C. General o per família acollidora Per família nombrosa, monoparental C. Especial o per víctimes de violència de gènere
10 % 20 % 50 %
2/7/2021 al 4/7/2021

55,00 €

49,50 €

44,00 €

27,50 €

30/7/2021 al 1/8/2021

 

Inscripció 

Modalitat A - Joves que tinguen complits 18 anys el primer dia de l'activitat i que no superen els 30 anys.

La inscripció i el pagament de la quota es realitzaran des del dia 14 de maig de 2021 a partir de les 9.00 h., exclusivament en línia.

El termini d'inscripció es tancarà 10 dies naturals abans del començament de cada taller.

 

En ambdós casos hauran d'acreditar un nivell intermedi i/o superior d'anglés realitzant un test de nivell en línia (si no se superara esta prova es retornaria el 80% de l'import de la tarifa abonada).

Documentació:

Una vegada realitzat el pagament de la plaça, s'enviarà la següent documentació a l'adreça de correu electrònic tallersidiomes_ivaj@gva.es:

 • Sol·licitud emplenada i signada (Annex II).
 • Si en la inscripció manifesta la seua oposició al fet que l'IVAJ realitze les consultes preceptives, haurà d'assenyalar la condició en l'Annex II, apartat B i aportar en 2 dies la documentació que acredite que és família nombrosa o monoparental. Per a acreditar que és família acollidora o víctima de violència de gènere ho podrà fer amb qualsevol mitjà que preveu la normativa autonòmica.
 • En el cas de la modalitat B (professionals de joventut): nòmina o certificat d'empresa o alguna de les titulacions, certificacions o diplomes que recullen els annexos I i II del Decret 86/2015, de 5 de juny, del Consell.
 

Selecciona el teu taller (Modalitat A per a joves o B per a professionals) (*)

(Telèfons d'incidències: 963 108 578 / 963 108 588 / 963 108 586) 

(*) Els descomptes no són acumulables

 

Serveis que s'ofereixen

 • 15 hores lectives de classes d'anglés en grups de, com a màxim, 14 participants.

 • Activitats lúdiques en anglés.

 • Allotjament en l'alberg juvenil de Benicàssim

 • Alimentació en règim de pensió completa, que inclou desdejuni, dinar i sopar.

 • Professorat titulat i especialitzat en l'ensenyament de l'idioma.

 • Material necessari per a l'exercici de l'activitat.

 • Asegurança d'assistència en viatges.

 • En finalitzar el programa s'expedirà un certificat d'assistència, sempre que s'haja participat en un 85%, com a mínim, de l'activitat.

 

Documentació

 

Termes i condicions

Mètodes de pagament

 Visa Credit Card

 Mastercard Credit Card