T'interessa

D'interès

Ves enrere El cupó de l'ONCE difon la Xarxa Espanyola d'Albergs Juvenils i el moviment alberguista en el sorteig del 24 d'agost

El cupó de l'ONCE difon la Xarxa Espanyola d'Albergs Juvenils i el moviment alberguista en el sorteig del 24 d'agost

  • La Xarxa Espanyola d'Albergs Juvenils protagonitza el cupó de l'ONCE del dimecres, 24 d'agost. Cinc milions i mig de cupons difondran la labor d'aquests allotjaments.
  • Més de 4.000 albergs en 90 països. Tothom pot usar-los!


 

 

L'ONCE, i la REAJ, han presentat aquest cupó que inclou la frase ‘Més de 4.000 albergs en 90 països. Tothom pot usar-los’, ja que no hi ha límits d'edat i, a més, molts d'ells són accessibles.
La Xarxa Espanyola d'Albergs Juvenils (REAJ) està formada per més de 300 albergs en tota Espanya. Amb més de tres milions de pernoctacions a l'any, REAJ està al capdavant de les associacions d'albergs a nivell mundial. Ofereix una gran varietat d'allotjaments de qualitat a preus assequibles.

En ser membre de Hostelling International, l'única associació d'albergs a nivell mundial, posa a la disposició de tothom més de 4.000 albergs repartits en 90 països. Els albergs de REAJ cobreixen les principals destinacions turístiques i estan situats en llocs estratègics, que ofereixen àmplies possibilitats per a la pràctica d'activitats recreatives, esportives, culturals i mediambientals.

Compta amb establiments en ciutat, platja, muntanya…i té habitacions individuals, dobles, triples, per a grups… Molts d'ells estan adaptats a persones amb discapacitat i tenen instal·lacions comunes com a piscines, poliesportius, sales de reunions, jardins…  REAJ distribueix el Carnet d'Alberguista a Espanya, amb validesa internacional, i compta amb més de quatre milions de socis a tot el món. Amb aquest carnet es té accés a tots els albergs de la XARXA, i a milers de descomptes nacionals i internacionals.

El primer alberg juvenil naix a Alemanya, exactament en Altena, l'any 1912. La idea va ser de Richard Schirrmann, un mestre alemany que en una excursió de col·legi en 1909 va haver de dormir en un graner perquè no trobaven allotjament econòmic on poder passar la nit. D'ací naix la idea de crear un lloc que permetera viatjar als joves amb pocs recursos.

El Carnet d'Alberguista és l'instrument d'afiliació a la Xarxa Espanyola d'Albergs Juvenils (REAJ). Té validesa internacional, i amb ell es té accés a més de 4.000 albergs en més de 90 països, i a descomptes nacionals i internacionals (transport, oci, restaurants, museus…)

El Cupó Diari de l'ONCE posa en joc un premi de 500.000 euros al número més la sèrie, i 49 premis de 35.000 euros a les cinc xifres del número premiat. A més: 450 premis de 250 euros a les quatre primeres xifres i altres 450 premis a les quatre últimes; 9.000 premis de 25 euros en el cas de tres últimes o tres primeres; i el mateix per a les dues primeres i últimes (6 euros), i reintegrament de 2 euros a la primera o l'última xifra del número premiat. Els cupons de l'ONCE es comercialitzen pels més de 19.000 venedors i venedores de l'Organització. A més, es poden adquirir des de www.juegosonce.es, i en establiments col·laboradors autoritzats.