T'interessa

RESERVES EN ALBERGS EN LÍNIA

RESERVES EN ALBERGS EN LÍNIA

Mitjançcant este sistema es necessari abonar, únicament i de forma anticipada amb targeta de crèdit, l'i mport en concepte de bestreta. A més, suposa l'acceptació de les condicions generals del contracte que es subscriu entre l'IVAJ i la persona que fa la reserva.

El nombre màxim de places que es poden reservar és 15, amb una antelació de 3 mesos com a màxim, i per a una estada com a molt de 5 nits, que podria prorrogar-se una vegada a l'alberg.

Si s'excedeix d'eixa quantitat o es tracta de grups (associacions, centres educatius), les reserves s'han de fer a través de la Central de Reserves (per correu electrònic, creserves_ivaj@gva.es, per telèfon 961 607 642 o mitjançant la *Reserva en línia).

Totes les persones que vulguen allotjar-se en qualsevol alberg de la Xarxa Valenciana d'Albergs Juvenils han de ser titulars d'un carnet d'alberguista. Si quan arribes a l'alberg no el tens podràs adquirir-lo allí mateix (recorda que has de presentar el DNI).

És molt important que sàpies que als albergs juvenils de la Xarxa Valenciana d'Albergs Juvenils es reserven llits i no habitacions. No obstant això, depenent de l'ocupació i de les possibilitats de l'alberg, s'intentarà atendre la teua sol·licitud.