Visualització de contingut web

RESERVES EN ALBERGS EN LÍNIA

Actualment no es realitzen reserves. A partir del dia 1 d'agost de 2020 s'obriran al públic els albergs de La Marina (Moraira) i Argentina (Benicàssim) amb aforament limitat i sense piscina. Les reserves només es podran fer per TELÈFON a través de la central de reserves, en el 961 607 642.

Amb motiu de l'actual situació sanitària en la Comunitat Valenciana per la presència de COVID-19 i d'acord amb la resolució de 12 de març de 2020, de la Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, comuniquem que hem procedit a anul·lar totes les reserves als albergs i campaments de l'IVAJ fins al mes de maig.

Lamentem les molèsties ocasionades i, a fi d'agilitzar la devolució de l'import abonat el personal de l'IVAJ es posará amb contacte per correu electrònic.

Este sistema està destinat a clients que vulguen fer les reserves en línia, per a la qual cosa cal abonar únicament i de forma anticipada amb targeta de crèdit l'i mport en concepte de bestreta. Este sistema suposa l'a cceptació de les condicions generals del contracte que es subscriu entre l'IVAJ i la persona usuària.

El nombre màxim de places que es poden reservar és 15, amb una antelació de 3 mesos, com a màxim, i per a una estada màxima de 5 nits, estada que podria prorrogar-se una vegada a l'alberg.

Si s'excedeix d'eixa quantitat o es tracta de grups (associacions, centres educatius), les reserves s'han de fer a través de la Central de Reserves (per correu electrònic, creserves_ivaj@gva.es o per telèfon 961 607 642).

Totes les persones que vulguen allotjar-se en qualsevol alberg de la Xarxa Valenciana d'Albergs Juvenils han de ser titulars d'un carnet d'alberguista. Si, quan arribes a l'alberg, no el tens, podràs adquirir-lo allí mateix (recorda que has de presentar el DNI).

És molt important que sàpies que als albergs juvenils de la Xarxa Valenciana d'Albergs Juvenils es reserven llits i no habitacions. No obstant això, depenent de l'ocupació i de les possibilitats de l'alberg, i sense cap compromís inicial, s'intentarà atendre els teus desitjos.