Visualització de contingut web

Premis estudis

Convocatòria del Premis IVAJ 2018 a tesis doctorals, treballs de fi de màster, treballs de fi de grau i projectes de cicles formatius de grau superior de la família de serveis socioculturals i a la comunitat sobre temes de joventut.

 

Guanyadors Premis IVAJ

Els premis pretenen donar a conéixer els millors treballs de tesis doctorals, de fi de màster, de fi de grau i del Mòdul Professional de Projecte de cicles formatius superiors de la família de serveis socioculturals i a la comunitat, tant des d'una perspectiva general com sobre algun aspecte o àmbit concret.

Podran participar joves entre els 18 i els 30 anys amb veïnatge administratiu en la Comunitat Valenciana. També joves amb ciutadania espanyola i residents a l'estranger amb l'últim veïnatge administratiu en la Comunitat Valenciana així com descendents d'espanyols amb l'últim veïnatge administratiu en la Comunitat Valenciana i que tinguen nacionalitat espanyola.

Modalitats:

  • Tesis doctorals
  • Treballs de fi de grau
  • Trebass  de fi de màster
  • Treballs de Mòdul Professional de Projecte dels cicles formatius de grau superior d'Animació Sociocultural, Promoció d'Igualtat de Gènere, Integració Social o Mediació Comunicativa.


Bases de la convocatòria
Procediment Prop.