Oci educatiu

Oci educatiu

Posem a la disposició de totes les persones joves diferents activitats i serveis com a alternatives d'oci i temps lliure, per a afavorir la seua mobilitat pel món i conèixer altres cultures i experiències.

A més, podeu entrar en els articles que, des de molts punts de vista, es publiquen en el nostre blog al voltant de l'Oci Educatiu.

Declaració 'Ens reunim amb uns altres valors'

Descarrega l'adhesió a la declaració per signar al pleno del teu Ajuntament.

III conveni col·lectiu marc estatal d'oci educatiu i animació juvenil.

 

Protocols COVID

A partir del 21 d'abril de 2022 queden derogades totes les restriccions per COVID relatives a activitats d'Oci Educatiu, amb excepció de l'ús de mascareta en transport públic, centres sanitaris i farmàcies, així com la prohibició de fumar en terrasses, segons la RESOLUCIÓ de 21 d'abril de 2022, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual es dicten mesures en matèria de salut pública en l'àmbit de la Comunitat Valenciana, a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la covid-19.

 

ANNEX II. Fitxa d'informació de casos confirmats COVID-19 i els seus contactes des d'el centre d'oci al centre de salut pública

 

+Info Coronavirus

 

Llistat d'ajuntaments i mancomunitats adherits/des a la declaració d'oci educatiu...

Llistat d'ajuntaments i mancomunitats adherits/des a la declaració d'oci educatiu...

Oci educatiu video

D'interès

Ves enrere Ja està ací "A la Mar" per a l'estiu 2022

Ja està ací "A la Mar" per a l'estiu 2022

Apreneu a navegar i divertir-vos, un any més, a les Escoles de la Mar

Ja vos podeu preinscriure, a partir del 26 d'abril a les 23:59 h., en les activitats nàutiques del Programa lliure d'estiu que s'organitzen a les Escoles de la Mar de Borriana i Benicàssim. El sorteig tindrà lloc el 9 de maig de 2022 a les 12 h.  

I per a agost (també a la Vila Joiosa) podeu reservar plaça directament a partir del 31 de maig a les 10 h. 

A més, enguany hi ha novetats amb la convocatòria de les activitats que es realitzaran a bord de la  goleta "Tirant Primer", a través del Programa TIRANT: les Aules de Mar-Jornades Medioambiantals i les Travessies de Navegació d'Altura.

Podeu consultar tota la informació dels dos programes, així com apuntar-vos en les activitats que vos interessen, exclusivament en línia a través de la pàgina web d'Escoles de la Mar
Accés al procediment d'inscripció en línia