Oci educatiu

Oci educatiu

Posem a la disposició de totes les persones joves diferents activitats i serveis com a alternatives d'oci i temps lliure, per a afavorir la seua mobilitat pel món i conèixer altres cultures i experiències.

A més, podeu entrar en els articles que, des de molts punts de vista, es publiquen en el nostre blog al voltant de l'Oci Educatiu.

Declaració 'Ens reunim amb uns altres valors'

Descarrega l'adhesió a la declaració per signar al pleno del teu Ajuntament.

III conveni col·lectiu marc estatal d'oci educatiu i animació juvenil.

 

Protocols COVID

A partir del 21 d'abril de 2022 queden derogades totes les restriccions per COVID relatives a activitats d'Oci Educatiu, amb excepció de l'ús de mascareta en transport públic, centres sanitaris i farmàcies, així com la prohibició de fumar en terrasses, segons la RESOLUCIÓ de 21 d'abril de 2022, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual es dicten mesures en matèria de salut pública en l'àmbit de la Comunitat Valenciana, a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la covid-19.

 

ANNEX II. Fitxa d'informació de casos confirmats COVID-19 i els seus contactes des d'el centre d'oci al centre de salut pública

 

+Info Coronavirus

 

Llistat d'ajuntaments i mancomunitats adherits/des a la declaració d'oci educatiu...

Llistat d'ajuntaments i mancomunitats adherits/des a la declaració d'oci educatiu...

Oci educatiu video

D'interès

Ves enrere L'IVAJ participa en els Trobades d'Escoles en Valencià 2022

L'IVAJ participa en els Trobades d'Escoles en Valencià 2022

- Se celebren fins al pròxim 5 de juny en 19 localitats de la Comunitat Valenciana, amb la participació de més de 200.000 persones
- L'IVAJ proposa una activitat d'oci educatiu amb jocs tradicionals i jocs de taula

L'IVAJ participa en els "Trobades d'Escoles en Valencià 2022" amb activitats d'oci educatiu com a eina d'aprenentatge.

En l'edició d'enguany, l'IVAJ proposa una iniciativa de dinamització centrada en el joc com a activitat d'oci educatiu, expressament dirigida al públic familiar en la qual l'edat no és una limitació i en la qual es promou la participació de persones de totes les edats, des de xiquets i xiquetes a adolescents i persones adultes, convertint-se en una oportunitat per a compartir el mateix espai, fomentar la inclusió, el treball en equip i la cooperació.

Per a això, l'IVAJ presenta, d'una banda, un ventall de jocs tradicionals i populars, com a carreres de sacs, bitles, jocs de cércols, xapes, la corda, la baldufa, el mocador, o 'la muixeranga', amb els quals, a més de l'entreteniment, es reivindiquen els jocs que formen part de les arrels culturals de la Comunitat Valenciana.

D'altra banda, l'estand de l'IVAJ compta amb una zona de jocs de taula, una eina educativa, d'entreteniment i diversió que permet, al mateix temps, treballar la comunicació, les relacions grupals i traslladar al tauler tot tipus de simulacions de la realitat i aprendre a guanyar i a perdre.

Les Trobades 2022, sota el lema 'L'escola que ens fa lliures', s'han celebrat ja a Crevillent, Rafelbunyol, Sant Vicent del Raspeig, Mutxamel, Alfarb i El Pinós.

Les següents trobades se celebraran, fins al 6 de juny, a Benigànim, Campanar, Almassora, Canet d'en Berenguer, Quart de Poblet, Almenara, La Llosa de Ranes, Casinos, Parcent, Miramar, Agres, Cinctorres, Callosa de Segura i Alt Palància.

Les Trobades d'Escoles en Valencià són trobades de caràcter festiu organitzats per la Federació Escola Valenciana amb l'objectiu de reivindicar la llengua valenciana i en la qual està prevista la participació de més de 200.000 persones entre professorat, xiquets, xiquetes, famílies, centres educatius i entitats, entre les quals es troba l'IVAJ.

+ info