Visualització de contingut web

Oci educatiu

Posem a la disposició de totes les persones joves diferents activitats i serveis com a alternatives d'oci i temps lliure, per a afavorir la seua mobilitat pel món i conèixer altres cultures i experiències.

A més, podeu entrar en els articles que, des de molts punts de vista, es publiquen en el nostre blog al voltant de l'Oci Educatiu.

Declaració 'Ens reunim amb uns altres valors'

Descarrega l'adhesió a la declaració per signar al pleno del teu Ajuntament.

III conveni col·lectiu marc estatal d'oci educatiu i animació juvenil

 

Protocolo de protección y prevención frente a la transmisión y el contagio del SARS-COV-2 para actividades de Ocio Educativo y Educación no Formal. (18/06/2021).

ANNEX I. Compromís de col·laboració i compliment dels requisits per a accedir al centre educatiu 

ANNEX II. Fitxa d'informació de casos confirmats COVID-19 i els seus contactes des d'el centre d'oci al centre de salut pública

Resposta de la Conselleria de Sanitat a algunes qüestions relatives al COVID-19 en l' àmbit de l'Oci Educatiu.

 

Llistat d'ajuntaments i mancomunitats adherits/des a la declaració d'oci educatiu...

Llistat d'ajuntaments i mancomunitats adherits/des a la declaració d'oci educatiu...

Oci educatiu video

D'interès

« Ves enrere

Teatre Jove

Teatre Jove

Trobada de Teatre Jove

L'IVAJ, impulsa la VIII Trobada de Teatre Jove que es desenvolupa per primera vegada en línia. Les presentacions dels projectes de València és el 12 de maig, de Castelló el 19 de maig i d'Alacant el 26 de maig.

 

La VIII Trobada de Teatre Jove és una oportunitat per a conéixer i gaudir de l'activitat teatral, en la qual diferents grups de teatre d'Educació Secundària de cases de joventut i d'associacions juvenils de la Comunitat Valenciana que fan teatre exhibeixen les seues obres. L'activitat està patrocinada per Carnet Jove.

 

En cada jornada, els estudiants mostren les seues representacions, gravades prèviament, i participen en diàlegs en línia amb la resta de centres que presenten les seues propostes.

 

L'IVAJ participa en aquest projecte juntament amb el col·lectiu Projecte Inestable, el Màster de Teatre Aplicat (UV), AVEC Teatre, Teatre de Caixó, Projecte #teentheatre i el Cefire Artísticoexpressiu. En la iniciativa també col·laboren la Federació d'Ensenyament de CCOO PV, l'Institut Valencià de Cultura (IVC), Centre Cultural Las Cigarreras, Universitat Jaume I de Castelló (UJI) i Ajuntament d'Alacant.

Obres de la província de València           Obres de la província de Castelló          Obres de la província de Alacant