T'interessa

Oci educatiu

Oci educatiu

Posem a la disposició de totes les persones joves diferents activitats i serveis com a alternatives d'oci i temps lliure, per a afavorir la seua mobilitat pel món i conèixer altres cultures i experiències.

A més, podeu entrar en els articles que, des de molts punts de vista, es publiquen en el nostre blog al voltant de l'Oci Educatiu.

Declaració 'Ens reunim amb uns altres valors'.

Descarrega l'adhesió a la declaració per signar al pleno del teu Ajuntament.

III conveni col·lectiu marc estatal d'oci educatiu i animació juvenil.

Premis Campaments i Oci educatiu.

 

 

Llistat d'ajuntaments i mancomunitats adherits/des a la declaració d'oci educatiu...

Llistat d'ajuntaments i mancomunitats adherits/des a la declaració d'oci educatiu...

Oci educatiu video

D'interès

Ves enrere Programa Blau "A la Mar" 2023

Programa Blau "A la Mar" 2023

La campanya està dirigida a centres educatius, associacions juvenils, ajuntaments, clubs esportius i altres entitats legalment constituïdes.

Amb aquesta campanya es pretén la difusió i aprenentatge dels esports nàutics, conservació i respecte del medi marí, amb especial atenció als i les joves en edat escolar. Per això el Programa Blau va dirigit especialment a centres educatius, associacions juvenils, ajuntaments, clubs esportius i altres entitats legalment constituïdes. Encara que també poden inscriure's de manera individual, però només en algunes activitats.
Per a participar s'han d'inscriure exclusivament de manera en línia a través de la pàgina web d'Escoles de la Mar i seran per sorteig o per venda directa.
Setmana Blava
La preinscripció es realitzarà entre les 10.00 hores del dia 10 d'octubre fins a les 23.59 hores del dia 14 d'octubre de 2022.
Dies blaus i Dia Blau
La reserva directa als cursos de Dies Blaus i diversos Dies Blaus, es realitzarà en la pàgina web d'Escoles de la Mar, a partir de les 10.00 hores del dia 8 de novembre de 2022.
Caps de setmana Blaus
La reserva directa dels cursos de Caps de setmana Blaus es realitzarà en la pàgina web d'escoles de la mar, a partir de les 10.00 hores del dia 8 de novembre de 2022.

+Info