Visualització de contingut web

Oci educatiu

Posem a la disposició de totes les persones joves diferents activitats i serveis com a alternatives d'oci i temps lliure, per a afavorir la seua mobilitat pel món i conèixer altres cultures i experiències.

A més, podeu entrar en els articles que, des de molts punts de vista, es publiquen en el nostre blog al voltant de l'Oci Educatiu.

Declaració 'Ens reunim amb uns altres valors'

Descarrega l'adhesió a la declaració per signar al pleno del teu Ajuntament.

III conveni col·lectiu marc estatal d'oci educatiu i animació juvenil

 

Protocolo de protección y prevención frente a la transmisión y el contagio del SARS-COV-2 para actividades de Ocio Educativo y Educación no Formal. (18/06/2021).

ANNEX I. Compromís de col·laboració i compliment dels requisits per a accedir al centre educatiu 

ANNEX II. Fitxa d'informació de casos confirmats COVID-19 i els seus contactes des d'el centre d'oci al centre de salut pública

Resposta de la Conselleria de Sanitat a algunes qüestions relatives al COVID-19 en l' àmbit de l'Oci Educatiu.

 

Llistat d'ajuntaments i mancomunitats adherits/des a la declaració d'oci educatiu...

Llistat d'ajuntaments i mancomunitats adherits/des a la declaració d'oci educatiu...

Oci educatiu video

D'interès

« Ves enrere

Noves mesures COVID-19

Noves mesures COVID-19

S'ha actualitzat la informació sobre les condicions d'aforament, distància i grups de convivència en les activitats d'oci educatiu, organitzades tant per les administracions com per les entitats o associacions juvenils d'educació no formal. Aquesta informació s'emmarca dins de les mesures de salut pública en l'àmbit de la Comunitat Valenciana, a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19.
 
S'estableix que en les instal·lacions interiors o exteriors on es desenvolupen aquestes activitats no es podrà superar el 50% del seu aforament i que les activitats hauran de realitzar-se en grups de fins a un màxim de 20 persones a l'aire lliure i de 10 persones en interior, a més de la persona monitora en tots dos casos. L'aforament recomanat per a dormir dins de les tendes de campanya dels campaments, mentre es tracte d'activitats d'oci educatiu i educació en el temps lliure serà aplicable el 50%. D'altra banda l'aforament màxim permés en les zones comunes dels albergs juvenils, pot ser de fins al 75% d'aforament, mentre que en els campaments, l'aforament màxim permés és d'un 50% en les zones comunes respecte del total.
 
Les mesures són aplicable tant a les escoles d'estiu, els campaments urbans, albergs juvenils, campaments així com totes les activitats emmarcades dins de l'oci educatiu i educació en el temps lliure.
 

+ info