Visualització de contingut web

Oci educatiu

Posem a la disposició de totes les persones joves diferents activitats i serveis com a alternatives d'oci i temps lliure, per a afavorir la seua mobilitat pel món i conèixer altres cultures i experiències.

A més, podeu entrar en els articles que, des de molts punts de vista, es publiquen en el nostre blog al voltant de l'Oci Educatiu.

Declaració 'Ens reunim amb uns altres valors'

Descarrega l'adhesió a la declaració per signar al pleno del teu Ajuntament.

III conveni col·lectiu marc estatal d'oci educatiu i animació juvenil

 

Protocolo de protección y prevención frente a la transmisión y el contagio del SARS-COV-2 para actividades de Ocio Educativo y Educación no Formal. (18/06/2021).

ANNEX I. Compromís de col·laboració i compliment dels requisits per a accedir al centre educatiu

ANNEX II. Fitxa d'informació de casos confirmats COVID-19 i els seus contactes des d'el centre d'oci al centre de salut pública

Resposta de la Conselleria de Sanitat a algunes qüestions relatives al COVID-19 en l' àmbit de l'Oci Educatiu.

 

Llistat d'ajuntaments i mancomunitats adherits/des a la declaració d'oci educatiu...

Llistat d'ajuntaments i mancomunitats adherits/des a la declaració d'oci educatiu...

Oci educatiu video

D'interès

« Ves enrere

Més de 1.000 joves de 30 entitats realitzen activitats d'oci educatiu en l'Oferta Concertada de l'IVAJ

Més de 1.000 joves de 30 entitats realitzen activitats d'oci educatiu en l'Oferta Concertada de l'IVAJ

Els campaments de Navalón i Alcossebre i els albergs de Biar, Moraira i Piles reben un total de 1.099 joves de 13 ajuntaments, 2 mancomunitats i de la Xarxa Joves.net que participen en el programa.

Un total de 30 entitats han organitzat activitats d'oci educatiu en les instal·lacions de l'IVAJ, dins del programa d'Oferta Concertada 'Viu l'Estiu 2021'.

Els campaments de Navalón i Jaume I d'Alcossebre i els albergs de Biar; Mar i Vent, a Piles, i La Marina, a Teulada-Moraira reben més de 1.000 joves a través de l'Oferta Concertada en els mesos de juliol i agost.

El programa d'Oferta Concertada ofereix instal·lacions juvenils, condicionades per a activitats grupals, als ajuntaments, associacions juvenils, i també a altres associacions legalment constituïdes que organitzen activitats sense ànim de lucre.

Així mateix, poden beneficiar-se d'este programa grups escolars de Primària, Secundària, Batxillerat i cicles formatius; universitats; ajuntaments; clubs esportius i altres entitats públiques o privades, així com grups de joves que organitzen activitats d'oci educatiu.

Este estiu s'han acollit al programa grups scouts, associacions culturals, socials, juvenils, de voluntariat i esportives, així com els ajuntaments d'Aielo de Malferit, Alcublas, Borriana, Càrcer, Castelló, Emperador, Gavarda Higueruelas, Mislata, Montserrat, Silla, Villar del Arzobispo, Viver, les Mancomunitats de La Vall d'Albaida i de la Valldigna, així com el consorci Xarxa Joves.net. Tots ells han desenvolupats programes d'oci educatiu.

A causa de la situació provocada per la COVID-19, s'han adequat les instal·lacions juvenils a les noves necessitats. Així mateix, per a garantir la major seguretat, s'han restringit aforaments i s'han posat en marxa les recomanacions sanitàries.