Visualització de contingut web

Oci educatiu

Posem a la disposició de totes les persones joves diferents activitats i serveis com a alternatives d'oci i temps lliure, per a afavorir la seua mobilitat pel món i conèixer altres cultures i experiències.

A més, podeu entrar en els articles que, des de molts punts de vista, es publiquen en el nostre blog al voltant de l'Oci Educatiu.

Declaració 'Ens reunim amb uns altres valors'

Descarrega l'adhesió a la declaració per signar al pleno del teu Ajuntament.

III conveni col·lectiu marc estatal d'oci educatiu i animació juvenil

 

Mesures de prevenció, higiene i promoció de la salut enfront de COVID-19 per a les activitats de temps lliure dirigides a la població infantil i juvenil 2021 - Ministeri de Sanitat (Comissió de Salut Pública, 8 de juny de 2021)

Protocol de gestió de casos COVID-19 en les entitats d'oci educatiu i temps lliure de la Comunitat Valenciana durant el curs 2020-2021

ANNEX I. Compromís de col·laboració i compliment dels requisits per a accedir al centre educatiu 

ANNEX II. Fitxa d'informació de casos confirmats COVID-19 i els seus contactes des d'el centre d'oci al centre de salut pública

Protocol de protecció i prevenció enfront de la transmissió y el contagi del SARS-COV-2 per a entitats juvenils que desenvolupen activitats d'ocioeducatiu i educació no formal

Resposta de la Conselleria de Sanitat a algunes qüestions relatives al COVID-19 en l' àmbit de l'Oci Educatiu.

 

Llistat d'ajuntaments i mancomunitats adherits/des a la declaració d'oci educatiu...

Llistat d'ajuntaments i mancomunitats adherits/des a la declaració d'oci educatiu...

Oci educatiu video

D'interès

« Ves enrere

Mesures COVID-19

Mesures COVID-19

Ací tens la infografia actualitzada de les mesures COVID-19 en la Comunitat Valenciana. Per a una informació més detallada consulta infocoronavirus.

 

Mesures de prevenció, higiene i promoció de la salut enfront de COVID-19 per a les activitats de temps lliure dirigides a la població infantil i juvenil 2021 - Ministeri de Sanitat (Comissió de Salut Pública8 de juny de 2021).

 

S'autoritzen les activitats d'oci educatiu i educació en el temps lliure, i escoles d'animació juvenil, organitzades tant per les administracions com per les entitats o associacions juvenils d'educació no formal.

En les instal·lacions interiors o exteriors on es desenvolupen estes activitats no es podrà superar el 75% del seu aforament.

Les activitats s'organitzaran en grups de convivència estable que no podran superar el màxim de 20 participants per grup serà de 20 en nova normalitat, i 15 en la resta d'escenaris, d'acord amb les mesures recomanades del Ministeri de Sanitat del 8 de juny de 2021.

(Mesures en vigor des de les 0:00 h. del 8 de juny a les 23:59 h. del 30 de juny de 2021)

 

 

 

Mesures Resolució del 3 de juny de 2021 de la Conselleria de Sanitat Universal y Salut Pública (del 8 al 30 de juny de 2021)

Protocol de gestió de casos COVID-19 en les entitats d'oci educatiu y temps lliure de la Comunitat Valenciana durant el curs 2020-2021

ANNEX I. Compromis de col·laboració y compliment dels requisits per a accedir al centre educatiu.

ANNEX II. Fitxa d'informació de casos confirmats COVID-19 des d'el centre d'oci al centre de salut pública.

Protocol de protecció i prevenció enfront de la transmissió i el contagi del SARS-COV.2 per a entitats juvenils que desenvolupen activitats d'oci educatiu i educació no formal.

+ info COVID 19

Curs en línia per a equips d'animació: Responsable de seguretat, higiene i mesures de prevenció de la Covid-19 en l'àmbit de les activitats d'oci educatiu