Oci educatiu

Oci educatiu

Posem a la disposició de totes les persones joves diferents activitats i serveis com a alternatives d'oci i temps lliure, per a afavorir la seua mobilitat pel món i conèixer altres cultures i experiències.

A més, podeu entrar en els articles que, des de molts punts de vista, es publiquen en el nostre blog al voltant de l'Oci Educatiu.

Declaració 'Ens reunim amb uns altres valors'.

Descarrega l'adhesió a la declaració per signar al pleno del teu Ajuntament.

III conveni col·lectiu marc estatal d'oci educatiu i animació juvenil.

Premis Campaments i Oci educatiu.

 

 

Llistat d'ajuntaments i mancomunitats adherits/des a la declaració d'oci educatiu...

Llistat d'ajuntaments i mancomunitats adherits/des a la declaració d'oci educatiu...

Oci educatiu video

D'interès

Ves enrere L'IVAJ posa el focus en les desigualtats de gènere que haurien de desaparéixer per a la seua campanya del 8M

L'IVAJ posa el focus en les desigualtats de gènere que haurien de desaparéixer per a la seua campanya del 8M

* La campanya advoca per la fi de la bretxa salarial, les responsabilitats compartides, la igualtat en professions i llocs directius i la llibertat de les dones
* Jesús Martí ha explicat que "esta nova normalitat ha de ser la de la lluita per la igualtat"
L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), dependent de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, ha decidit posar el focus en les desigualtats de gènere com a eix central de la campanya per a xarxes socials que ha llançat amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona.
 
El director general de l'IVAJ, Jesús Martí, ha explicat que s'ha decidit utilitzar el terme 'normalitat', actualment tan en ús amb motiu de la pandèmia per la COVID-19, per a destacar aquelles qüestions que haurien de ser-ho, com la desaparició de la bretxa salarial, la corresponsabilitat en les tasques domèstiques i de les cures o la igualtat en l'àmbit laboral i en els llocs directius.
 
"Ens unim a totes les veus reivindicatives que assumeixen i defensen la igualtat". "Per a això és necessari posar fi a la bretxa salarial, compartir responsabilitats, promoure la no discriminació i la llibertat de les dones", ha manifestat Martí, qui ha fet seu el lema central de la campanya, 'Normalitat és que tota la societat lluite per la igualtat'.
 
El director general de l'IVAJ ha incidit en què "hem de treballar perquè acabe la bretxa de gènere, que afecta especialment les adolescents i a les joves en els nostres dies i fer-ho d'una manera constant i participativa per a normalitzar la igualtat".
 
Missatges per la igualtat
A través dels canals de l'IVAJ en les diferents xarxes socials, tant en els dies previs com posteriors al 8M es llancen una sèrie de missatges per a relacionar i denunciar la desigualtat amb un dels conceptes més reiterat i desitjat en la societat a causa de la COVID-19: la nova normalitat. Aquests continguts es difondran també a través dels canals de la *Xarxa *Jove.
 
Anomenada a la participació
Martí ha assegurat que "l'èxit de la campanya es mesurarà per la participació, especialment en Instagram on es farà una crida perquè cada persona puga aportar la seua resposta a l'hora de dir que entén per 'normalitat' vinculada amb la igualtat".
 
El director de l'IVAJ ha convidat a '*youtubers', '*influencers', al món musical i de la comunicació a sumar-se en la difusió d'aquesta iniciativa, com ho farà la cantant i compositora de rap *Mc *Kea amb el seu tema 'Ovella Negra'.