Oci educatiu

Oci educatiu

Posem a la disposició de totes les persones joves diferents activitats i serveis com a alternatives d'oci i temps lliure, per a afavorir la seua mobilitat pel món i conèixer altres cultures i experiències.

A més, podeu entrar en els articles que, des de molts punts de vista, es publiquen en el nostre blog al voltant de l'Oci Educatiu.

Declaració 'Ens reunim amb uns altres valors'

Descarrega l'adhesió a la declaració per signar al pleno del teu Ajuntament.

III conveni col·lectiu marc estatal d'oci educatiu i animació juvenil.

 

Protocols COVID

A partir del 21 d'abril de 2022 queden derogades totes les restriccions per COVID relatives a activitats d'Oci Educatiu, amb excepció de l'ús de mascareta en transport públic, centres sanitaris i farmàcies, així com la prohibició de fumar en terrasses, segons la RESOLUCIÓ de 21 d'abril de 2022, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual es dicten mesures en matèria de salut pública en l'àmbit de la Comunitat Valenciana, a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la covid-19.

 

ANNEX II. Fitxa d'informació de casos confirmats COVID-19 i els seus contactes des d'el centre d'oci al centre de salut pública

 

+Info Coronavirus

 

Llistat d'ajuntaments i mancomunitats adherits/des a la declaració d'oci educatiu...

Llistat d'ajuntaments i mancomunitats adherits/des a la declaració d'oci educatiu...

Oci educatiu video

D'interès

Ves enrere L'IVAJ ha organitzat per als dies de Pasqua els camps de voluntariat 'Diverteix-te' a Moraira i Alcossebre

L'IVAJ ha organitzat per als dies de Pasqua els camps de voluntariat 'Diverteix-te' a Moraira i Alcossebre

- S'han celebrat del 15 al 24 d'abril als albergs juvenils de l'IVAJ
- Han participat 50 joves que han fet activitats lúdiques i socioeducatives per a xiquets i xiquetes de 9 a 12 anys tutelades per la Generalitat

L'IVAJ, amb la col·laboració de la Direcció General d'Infància i Adolescència, ha organitzat per als dies de Pasqua els camps de voluntariat juvenil 'Diverteix-te del 15 al 24 d'abril als albergs juvenils La Marina a Moraira i Jaume I a Alcossebre.

El director general de l'IVAJ, Jesús Martí, ha assenyalat que els camps de voluntariat juvenil s'emmarquen en la campanya 'Viu la solidaritat' de la Generalitat que se celebra anualment amb l'organització de camps a la primavera, l'estiu i l'hivern.

Jesús Martí ha explicat que enguany, a causa de la crisi humanitària generada per la guerra a Ucraïna i a causa de la tasca d'acolliment que s'està duent a terme des de la Generalitat, "no es pot comptar amb tots els albergs de l'IVAJ i la celebració dels camps en aquestes dates s'ha limitat a dues estades".

Els dos projectes 'Diverteix-te' de primavera han reunit un total de 50 joves per a organitzar un programa d'activitats per a xiquets i xiquetes entre 9 i 12 anys tutelats i tutelades per la Generalitat, que els ha permés aquests dies "conviure i divertir-se a través d'activitats lúdiques i socioeducatives que inclouen excursions, visites, tallers, vetlades nocturnes i jocs", ha indicat el director general de l'IVAJ.

Les persones voluntàries són les encarregades de l'acolliment de les xiquetes i els xiquets participants i de la programació de les activitats que han fet durant aquests dies, a més de conviure i atendre'ls, sempre sota la supervisió i orientació de les monitores i els monitors i de les persones encarregades de la coordinació dels camps.

Els camps de voluntariat juvenil són un tipus d'activitat en les quals un grup de joves de diferents procedències es compromet de manera voluntària i desinteressada a desenvolupar un projecte de treball amb contingut social en favor de la comunitat, combinat amb activitats complementàries d'animació.

El director general de l'IVAJ ha destacat que la realització d'aquest projecte és un mitjà per a fomentar valors de "convivència, de tolerància, de participació, de solidaritat i d'aprenentatge intercultural".