T'interessa

Oci educatiu

Oci educatiu

Posem a la disposició de totes les persones joves diferents activitats i serveis com a alternatives d'oci i temps lliure, per a afavorir la seua mobilitat pel món i conèixer altres cultures i experiències.

A més, podeu entrar en els articles que, des de molts punts de vista, es publiquen en el nostre blog al voltant de l'Oci Educatiu.

Declaració 'Ens reunim amb uns altres valors'.

Descarrega l'adhesió a la declaració per signar al pleno del teu Ajuntament.

III conveni col·lectiu marc estatal d'oci educatiu i animació juvenil.

Premis Campaments i Oci educatiu.

 

 

Llistat d'ajuntaments i mancomunitats adherits/des a la declaració d'oci educatiu...

Llistat d'ajuntaments i mancomunitats adherits/des a la declaració d'oci educatiu...

Oci educatiu video

D'interès

Ves enrere L’IVAJ concedeix un milió d’euros en ajudes a 193 entitats locals de la Comunitat Valenciana per a programes de joventut

L’IVAJ concedeix un milió d’euros en ajudes a 193 entitats locals de la Comunitat Valenciana per a programes de joventut

  • Per àmbit territorial, 107 entitats corresponen a la província de València, 49 a la de Castelló i 37 a la província d’Alacant
  • Estan destinades al desenvolupament de programes d’oci educatiu, voluntariat, aprenentatge, servei, fires o formació, entre altres

L’IVAJ ha concedit les ajudes destinades a 193 entitats locals per a desenvolupar programes de joventut durant l’any 2022, amb una dotació total d’1.093.751 euros.

D’acord amb la resolució publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, un total de 193 entitats locals de la Comunitat Valenciana, 169 ajuntaments i 24 mancomunitats rebran les ajudes corresponents per a finançar programes per a la joventut.

Per àmbit territorial, 107 entitats corresponen a la província de València, amb un import total de 538.565,46 euros; 49 a la de Castelló, amb ajudes que ascendeixen a 175.375,89 euros, i, finalment, 37 entitats pertanyen a la província d’Alacant, amb 379.809,88 euros.

Les ajudes corresponen a activitats organitzades durant aquest any per entitats locals d’àmbit inferior a la província que promoguen la participació de joves d’entre 12 i 30 anys, d’acord amb la Llei de polítiques integrals de joventut, que aposta per la municipalització i el desenvolupament local.

Per a poder optar a les ajudes, les entitats han de disposar d’un pla jove aprovat, que incloga entre les seues línies d’actuació els programes d’activitats per als quals se sol·licita subvenció. Les entitats de menys de 5.000 habitants que no disposen d’un pla jove hauran de comptar, almenys, amb un programa anual de joventut.

Les ajudes concedides per l’IVAJ subvencionen la realització d’activitats dirigides a les persones amb edats compreses entre els 12 i 30 anys, que incloguen una oferta molt variada d’actuacions i programes realitzats i promoguts per les entitats locals, com ara fires, tallers, fòrums, voluntariat, aprenentatge, servei, programa de corresponsals o formació de monitors, entre moltes altres.