T'interessa

Oci educatiu

Oci educatiu

Posem a la disposició de totes les persones joves diferents activitats i serveis com a alternatives d'oci i temps lliure, per a afavorir la seua mobilitat pel món i conèixer altres cultures i experiències.

A més, podeu entrar en els articles que, des de molts punts de vista, es publiquen en el nostre blog al voltant de l'Oci Educatiu.

Declaració 'Ens reunim amb uns altres valors'.

Descarrega l'adhesió a la declaració per signar al pleno del teu Ajuntament.

III conveni col·lectiu marc estatal d'oci educatiu i animació juvenil.

Premis Campaments i Oci educatiu.

 

 

Llistat d'ajuntaments i mancomunitats adherits/des a la declaració d'oci educatiu...

Llistat d'ajuntaments i mancomunitats adherits/des a la declaració d'oci educatiu...

Oci educatiu video

D'interès

Ves enrere L'exposició 'Exili Il·lustrat' de l'IVAJ arriba al setembre a Algemesí i Godelleta

L'exposició 'Exili Il·lustrat' de l'IVAJ arriba al setembre a Algemesí i Godelleta

La mostra, que es pot sol·licitar a través de la web mimporta.info  pels centres educatius i centres socials, consta de 36 il·lustracions de personatges que van marxar a l'exili i acosta la problemàtica actual de les persones refugiades.

L'IVAJ, a través del programa 'M'importa. Educació en Valors', ha programat l'exposició Exili Il·lustrat en l'IES Sant Vicent Ferrer d'Algemesí i a la Biblioteca Pública Municipal de Godelleta.
 
La iniciativa 'Exili Il·lustrat' es vincula amb la memòria democràtica i, al mateix temps, convida a una reflexió sobre les persones refugiades en l'actualitat, que fugen de les guerres, la intolerància, les catàstrofes o de la fam.
 
Del 13 al 17 de setembre, s'exposa en l'IES Sant Vicent Ferrer d'Algemesí i del 27 de setembre al 3 d'octubre a la Biblioteca Municipal de Godelleta.
 
L'exposició és una galeria de 36 vides dibuixades per 36 il·lustradors i il·lustradores dels més variats estils, que representen a persones que van marxar a l'exili, entre les quals es troben Rafael Alberti, Max Aub, Manuel Azaña, Luis Buñuel, Clara Campoamor, Neus Català, Antonio Machado o Josep Renau, entre altres.
 
'Exili I·lustrat' va nàixer de la col·laboració del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València, comissariada per MacDiego, com un homenatge als més de 500.000 homes i dones, la majoria vides anònimes, que es van veure obligades a abandonar el territori espanyol en acabar la Guerra Civil.
 
A més, a través de la sèrie 'M'importa d'Educació en Valors', s'acompanya amb una guia didàctica explicativa de les biografies i de sensibilització sobre les persones refugiades en l'actualitat.
 
Ajuntaments, entitats socials, centres educatius i centres juvenils interessats a acostar tant l'exposició 'Exili Il·lustrat' poden sol·licitar-la telemàticament a través de la web del programa: consultar ací.
 

La programació de l'exposició itinerant està condicionada per la situació provocada per la COVID-19 i les mesures sanitàries vigents. consultar aquí.

La programación de la exposición itinerante está condicionada por la situación provocada por la COVID-19 y las medidas sanitarias vigentes.