Visualització de contingut web

Oci educatiu

Posem a la disposició de totes les persones joves diferents activitats i serveis com a alternatives d'oci i temps lliure, per a afavorir la seua mobilitat pel món i conèixer altres cultures i experiències.

A més, podeu entrar en els articles que, des de molts punts de vista, es publiquen en el nostre blog al voltant de l'Oci Educatiu.

Declaració 'Ens reunim amb uns altres valors'

Descarrega l'adhesió a la declaració per signar al pleno del teu Ajuntament.

III conveni col·lectiu marc estatal d'oci educatiu i animació juvenil

Protocol de gestió de casos COVID-19 en les entitats d'oci educatiu i temps lliure de la Comunitat Valenciana durant el curs 2020-2021

Protocol de protecció i prevenció enfront de la transmissió y el contagi del SARS-COV-2 per a entitats juvenils que desenvolupen activitats d'ocioeducatiu i educació no formal

 

Llistat d'ajuntaments i mancomunitats adherits/des a la declaració d'oci educatiu...

Llistat d'ajuntaments i mancomunitats adherits/des a la declaració d'oci educatiu...

Oci educatiu video

D'interès

« Ves enrere

IVAJ i Xarxa Jove conviden a les persones joves al temps solidari i al consum sostenible en estes festes

IVAJ i Xarxa Jove conviden a les persones joves al temps solidari i al consum sostenible en estes festes

#CelebremEnVerd, #ShopAprop i #TempsXConnectar són els lemes de la nova campanya, que es desenvolupa a través de les xarxes socials

L'IVAJ i la Xarxa Jove inicien, a través de les xarxes socials, una campanya que promou el temps solidari i el consum sostenible i de proximitat en estes festes.

#CelebremEnVerd, #ShopAprop i #TempsXConnectar són els lemes d'esta iniciativa que vol transmetre a la joventut una manera diferent de viure i gaudir este període festiu.

El director de l'IVAJ, Jesús Martí, ha destacat que "en estes festes en primer lloc hem de cuidar-nos, seguir les recomanacions, però també contribuir a la sostenibilitat, aprofitar el temps i fins i tot regalar-lo".

En este sentit, Martí ha explicat que "realitzem múltiples accions que poden ser valuoses des d'un punt de vista social, solidari i sostenible".

#CelebremEnVerd comunica la importància de mantindre uns hàbits sostenibles, reciclar, reutilitzar, amb accions senzilles com tirar les caixes de regals al contenidor adequat, desplaçar-se amb bici i no malgastar el menjar amb el missatge 'Estes festes oblida't del roig i passa't al verd!'.

La segona proposta és #ShopAprop és una aposta per les compres Km zero i de proximitat que convida a adquirir els regals a les botigues pròximes per a potenciar el comerç local i aprofitar els descomptes que es poden obtindre amb el Carnet Jove.

La tercera proposta és regalar moments durant estes festes. Els objectes materials passen a segon pla i el millor regal és el temps, per això és temps de connectar-se amb la família o de realitzar accions socials i solidàries de voluntariat, amb la idea de convertir les festes en #TempsXConnectar.