Visualització de contingut web

Oci educatiu

Posem a la disposició de totes les persones joves diferents activitats i serveis com a alternatives d'oci i temps lliure, per a afavorir la seua mobilitat pel món i conèixer altres cultures i experiències.

A més, podeu entrar en els articles que, des de molts punts de vista, es publiquen en el nostre blog al voltant de l'Oci Educatiu.

Declaració 'Ens reunim amb uns altres valors'

Descarrega l'adhesió a la declaració per signar al pleno del teu Ajuntament.

III conveni col·lectiu marc estatal d'oci educatiu i animació juvenil

 

Protocolo de protección y prevención frente a la transmisión y el contagio del SARS-COV-2 para actividades de Ocio Educativo y Educación no Formal. (18/06/2021).

ANNEX I. Compromís de col·laboració i compliment dels requisits per a accedir al centre educatiu 

ANNEX II. Fitxa d'informació de casos confirmats COVID-19 i els seus contactes des d'el centre d'oci al centre de salut pública

Resposta de la Conselleria de Sanitat a algunes qüestions relatives al COVID-19 en l' àmbit de l'Oci Educatiu.

 

Llistat d'ajuntaments i mancomunitats adherits/des a la declaració d'oci educatiu...

Llistat d'ajuntaments i mancomunitats adherits/des a la declaració d'oci educatiu...

Oci educatiu video

D'interès

« Ves enrere

El paper de l'Administració Pública en "Reconoce"

El paper de l'Administració Pública en "Reconoce"

El Director General de l'IVAJ, Jesús Martí, participa el dia 10 de juny de 2021 a les 10.00 h. en la Trobada en línia "El paper de l'Administració Pública en Reconoce" , organitzat pel Projecte Reconoce.
 
La Trobada comptarà també amb la participació de Santi Domínguez, President de Reconoce, Luís Caballero, Cap de la Unitat de Suport a la Direcció General d'INJUVE, Laura Fuentes, Directora de Joventut Canària.,Direcció General de Joventut del Govern de Canàries, Paco Rivero, Director del IRJ, Institut De La Rioja de la Joventut, Govern de la Rioja i María Garabandal i Julia María Gómez, Tècniques del Departament de Joventut de l'Ajuntament de Madrid.
 
 
 
 
El Projecte Reconoce és una iniciativa compartida que pretén afavorir l'ocupabilitat juvenil, reconeixent i posant en valor les capacitats i competències que les persones voluntàries desenvolupen gràcies a la seua participació solidària en el teixit associatiu.
 
El seu objectiu és articular una xarxa nacional d'organitzacions que impulsen el reconeixement d'estes competències, establint un diàleg entre administracions públiques, empreses i entitats juvenils i de voluntariat, per a donar visibilitat a les experiències de voluntariat i els seus beneficis, mitjançant la promoció d'un sistema en línia d'acreditació de les competències adquirides durant l'expriència com a persones voluntàries
 

Infórma't sobre el Projecte Reconoce