Visualització de contingut web

Oci educatiu

Posem a la disposició de totes les persones joves diferents activitats i serveis com a alternatives d'oci i temps lliure, per a afavorir la seua mobilitat pel món i conèixer altres cultures i experiències.

A més, podeu entrar en els articles que, des de molts punts de vista, es publiquen en el nostre blog al voltant de l'Oci Educatiu.

Declaració 'Ens reunim amb uns altres valors'

Descarrega l'adhesió a la declaració per signar al pleno del teu Ajuntament.

III conveni col·lectiu marc estatal d'oci educatiu i animació juvenil

Protocol de gestió de casos COVID-19 en les entitats d'oci educatiu i temps lliure de la Comunitat Valenciana durant el curs 2020-2021

Protocol de protecció i prevenció enfront de la transmissió y el contagi del SARS-COV-2 per a entitats juvenils que desenvolupen activitats d'ocioeducatiu i educació no formal

 

Llistat d'ajuntaments i mancomunitats adherits/des a la declaració d'oci educatiu...

Llistat d'ajuntaments i mancomunitats adherits/des a la declaració d'oci educatiu...

Oci educatiu video

D'interès

« Ves enrere

L'IVAJ millora la seguretat i accessibilitat de les seues instal·lacions juvenils

L'IVAJ millora la seguretat i accessibilitat de les seues instal·lacions juvenils

* Es realitza la posada a punt de les instal·lacions per a les pròximes activitats d'oci educatiu

El director de l'IVAJ, Jesús Martí, ha visitat el campament Jaume I d'Alcossebre i l'alberg Argentina de Benicàssim, davant la represa de les activitats d'oci educatiu en la Comunitat Valenciana i el llançament del programa d'Oferta Concertada per a activitats d'oci educatiu 'Viu l'Estiu' 2021.
 
El director de l'IVAJ ha afirmat que la visita s'emmarca en "les accions de millora de la seguretat i l'accessibilitat en els albergs que ja estan oberts per a procurar un oci educatiu segur".
 
Concretament, en l'alberg Argentina de Benicàssim s'han instal·lat mesuradors de CO₂ per a les sales comunes per a mantindre una adequada ventilació així com mesuradors de temperatura en l'entrada.
 
Així mateix, s'ha procedit a la instal·lació per primera vegada d'un sistema visual de senyals que permet comunicar des d'una situació de perill fins a l'inici d'una activitat, i que també arriba a través del telèfon mòbil a les persones que es troben en l'alberg i, cal destacar l'esforç per disposar d'albergs juvenils segurs i accessibles que segueixen les recomanacions i realitzen adaptacions per a "millorar el seu ús" per part de grups de joves.
 
Els albergs La Marina en Moraira-Teulada; l'Argentina, a Benicàssim, i Mar i Vent, a Piles, romanen oberts amb aforament limitat. Les reserves es realitzen solament per telèfon a través de la central de reserves, en el 961 607 642, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores.