Oci educatiu

Oci educatiu

Posem a la disposició de totes les persones joves diferents activitats i serveis com a alternatives d'oci i temps lliure, per a afavorir la seua mobilitat pel món i conèixer altres cultures i experiències.

A més, podeu entrar en els articles que, des de molts punts de vista, es publiquen en el nostre blog al voltant de l'Oci Educatiu.

Declaració 'Ens reunim amb uns altres valors'

Descarrega l'adhesió a la declaració per signar al pleno del teu Ajuntament.

III conveni col·lectiu marc estatal d'oci educatiu i animació juvenil.

Premis Campaments i Oci educatiu

 

Protocols COVID

A partir del 21 d'abril de 2022 queden derogades totes les restriccions per COVID relatives a activitats d'Oci Educatiu, amb excepció de l'ús de mascareta en transport públic, centres sanitaris i farmàcies, així com la prohibició de fumar en terrasses, segons la RESOLUCIÓ de 21 d'abril de 2022, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual es dicten mesures en matèria de salut pública en l'àmbit de la Comunitat Valenciana, a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la covid-19.

 

ANNEX II. Fitxa d'informació de casos confirmats COVID-19 i els seus contactes des d'el centre d'oci al centre de salut pública

 

+Info Coronavirus

 

Llistat d'ajuntaments i mancomunitats adherits/des a la declaració d'oci educatiu...

Llistat d'ajuntaments i mancomunitats adherits/des a la declaració d'oci educatiu...

Oci educatiu video

D'interès

Ves enrere El IVAJ destina más de 3 millones de euros para consolidar la Xarxa Jove

El IVAJ destina más de 3 millones de euros para consolidar la Xarxa Jove

  • Permetrà la contractació de professionals de Joventut en 64 municipis i 33 mancomunitats
  • Dins del Pla de municipalització de les polítiques de Joventut aprovat pel Consell Rector de l'IVAJ.
L'IVAJ ha publicat la concessió de subvencions per un total de 3.313.500 euros per a consolidar la Xarxa Jove. Estes subvencions van destinades a 64 ajuntaments de més de 20.000 habitants, per un import de 2.112.000 euros i a 33 mancomunitats per un import d'1.201.500 euros dins de la línia de suport a la Xarxa Jove.
 
Estes subvencions permetran finançar la contractació d'un tècnic o tècnica de joventut en cada municipi de més de 20.000 habitants i d'un tècnic o tècnica en cada mancomunitat per a poder ocupar-se dels municipis de menys de 20.000 habitants. En total són 97 nous professionals de Joventut en tota la Comunitat Valenciana per a desenvolupar, integrar i coordinar més eficientment les polítiques públiques que incideixen en la població jove.
 
La relació de municipis i mancomunitats ha sigut publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) i suposa un pas important en el procés de municipalització de les polítiques integrals de Joventut, que entenem com una competència compartida entre la Generalitat i les administracions locals.
 
A més de la consolidació de la Xarxa Jove, estes ajudes suposen la implantació de l'Estratègia Valenciana de Joventut 2019-2023. Este primer any es finança la contractació de 97 nous professionals en tota la Comunitat Valenciana. Les persones que treballaran en l'àmbit de la Joventut s'aniran incrementant anualment fins a la total implantació de l'Estratègia en 2023, per a quan es preveu un total de 542 professionals de joventut en la Xarxa Jove de la Comunitat Valenciana.
 
La Xarxa Jove es guia pels criteris d'igualtat d'oportunitats i equitat territorial, de manera que es tenen en compte les diferents realitats de la Comunitat amb especial atenció a les especificitats del medi rural.
 
Les persones contractades tindran funcions de coordinació, d'informació juvenil i de promoció de vuit programes: Pla Jove, Educació en la Participació, Consells de Joventut, Oci Educatiu, Voluntariat, Educació en valors, Carnet Jove i bones pràctiques de joventut en l'àmbit local.