Visualització de contingut web

Oci educatiu

Posem a la disposició de totes les persones joves diferents activitats i serveis com a alternatives d'oci i temps lliure, per a afavorir la seua mobilitat pel món i conèixer altres cultures i experiències.

A més, podeu entrar en els articles que, des de molts punts de vista, es publiquen en el nostre blog al voltant de l'Oci Educatiu.

Declaració 'Ens reunim amb uns altres valors'

Descarrega l'adhesió a la declaració per signar al pleno del teu Ajuntament.

III conveni col·lectiu marc estatal d'oci educatiu i animació juvenil

 

Protocolo de protección y prevención frente a la transmisión y el contagio del SARS-COV-2 para actividades de Ocio Educativo y Educación no Formal. (18/06/2021).

ANNEX I. Compromís de col·laboració i compliment dels requisits per a accedir al centre educatiu 

ANNEX II. Fitxa d'informació de casos confirmats COVID-19 i els seus contactes des d'el centre d'oci al centre de salut pública

Resposta de la Conselleria de Sanitat a algunes qüestions relatives al COVID-19 en l' àmbit de l'Oci Educatiu.

 

Llistat d'ajuntaments i mancomunitats adherits/des a la declaració d'oci educatiu...

Llistat d'ajuntaments i mancomunitats adherits/des a la declaració d'oci educatiu...

Oci educatiu video

D'interès

« Ves enrere

Camps de Voluntariat Juvenil 2021 a la Comunitat Valenciana - ‘Viu la Solidaritat’

Camps de Voluntariat Juvenil 2021 a la Comunitat Valenciana - ‘Viu la Solidaritat’

A partir de les 9.00 h. del dia 17 de maig de 2021 estaran disponibles ací totes les places que queden lliures. El pagament de 110 € es realitzarà a través del mateix enllaç i, una vegada efectuat, caldrà remetre en el termini de 3 dies la sol·licitud d'inscripció i la fitxa sanitaria degudament emplenades a la direcció de correu: voluntariat_ivaj@gva.es.

 

 
 
 
Per a este estiu s'han convocat 135 places repartides en 7 projectes, tres per a joves de 15 a 17 anys i quatre per a joves de 18 a 30 anys, i es desenvoluparan a Manises Viver, Xàtiva, Alcossebre i Teulada-Moraira. Aquests projectes són de les modalitats medi ambient, arqueologia i treball amb xiquets i xiquetes. Totes les activitats es realitzaran d'acord amb les mesures i instruccions de seguretat i sanitàries vigents. L'intercanvi de places amb altres comunitats autònomes i amb el Servei Voluntari Internacional que permet als joves la participació en activitats de caràcter nacional i internacional, se suspén durant aquest estiu, per la crisi sanitària generada per la COVID-19.
 
En els Camps de Voluntariat Juvenil organitzats en la Comunitat Valenciana s'inclouen els serveis següents: allotjament, alimentació en règim de pensió completa, formació necessària per al correcte desenvolupament del projecte tècnic, programa d'oci educatiu, amb activitats d'animació i de tipus cultural que es desenvolupen durant el torn així com assegurança d'accident i de responsabilitat civil.
 
Quant als Camps d'hivern que es realitzaran entre el 26 de desembre de 2021 i el 4 de gener de 2022 i la inscripció es podrà realitzar del 8 al 19 de novembre de 2021. Pròximament publicarem més informació sobre estos projectes.
 
 

+ info