Concurs Jo He Aprés

« Ves enrere

Teatre Jove

Teatre Jove

Trobada de Teatre Jove

L'IVAJ, impulsa la VIII Trobada de Teatre Jove que es desenvolupa per primera vegada en línia. Les presentacions dels projectes de València és el 12 de maig, de Castelló el 19 de maig i d'Alacant el 26 de maig.

 

La VIII Trobada de Teatre Jove és una oportunitat per a conéixer i gaudir de l'activitat teatral, en la qual diferents grups de teatre d'Educació Secundària de cases de joventut i d'associacions juvenils de la Comunitat Valenciana que fan teatre exhibeixen les seues obres. L'activitat està patrocinada per Carnet Jove.

 

En cada jornada, els estudiants mostren les seues representacions, gravades prèviament, i participen en diàlegs en línia amb la resta de centres que presenten les seues propostes.

 

L'IVAJ participa en aquest projecte juntament amb el col·lectiu Projecte Inestable, el Màster de Teatre Aplicat (UV), AVEC Teatre, Teatre de Caixó, Projecte #teentheatre i el Cefire Artísticoexpressiu. En la iniciativa també col·laboren la Federació d'Ensenyament de CCOO PV, l'Institut Valencià de Cultura (IVC), Centre Cultural Las Cigarreras, Universitat Jaume I de Castelló (UJI) i Ajuntament d'Alacant.

Obres de la província de València           Obres de la província de Castelló          Obres de la província de Alacant