Concurs Jo He Aprés

« Ves enrere

Passe Jove a les Arts

Passe Jove a les Arts

Amb l'IVAJ i el Palau de les Arts.

El Palau de les Arts de València han llançat un nou 'Passe Jove a les Arts', en el qual s'aplica un 70% de descompte a titulars del Carnet Jove de la Generalitat
 
Esta nova modalitat permet triar fins a sis representacions de les programades: dues òperes, dos concerts, una entrada per al ballet 'El Llac dels Cignes' i una entrada per a 'La Malquerida'. 
 
Les dues operes a la Sala Principal es poden triar entre els 'Die Zauberflöte', Iolanta o Lucia di Lammermoor'; els dos concerts a l'Auditori, entre el Concert Roberto Abbado, Concert Mahler 2; o el Concert X Aniversari Centre Plácido Domingo. 
 
El Palau de les Arts aposta pel gran repertori líric, el ballet clàssic, la sarsuela i la tradició musical valenciana en la temporada 2018-2019 que comença el pròxim 1 de desembre. 
 
Més de 240.000 joves disposen del Carnet Jove de la Generalitat en la Comunitat als qui un total de 1.680 empreses i entitats ofereixen avantatges que es poden localitzar en la web de l'IVAJ (consultar ací). 
 
Així mateix, està activa una llista de distribució de Carnet Jove per a rebre informació actualitzada de promocions i ofertes, entre les més recents figuren el Passe Jove per al Palau de les Arts o descomptes en les entrades del Vídeo Game Comic en la Institució Firal Alacantina els dies 27 i 28 d'octubre.