Concurs Jo He Aprés

« Ves enrere

Més descomptes per al transport de Castelló amb el teu #CarnetJove

Més descomptes per al transport de Castelló amb el teu #CarnetJove

El Bono 30 dies Jove és vàlid en tota la ciutat de Castelló i àrees interurbanes (línies Grau, Almassora, Vila-real i Borriol), durant 30 dies des de la primera validació, amb un nombre il·limitat de viatges i transbords en autobusos urbans, interurbans i TRAM, amb l'aplicació als titulars del Carnet Jove d'un descompte del 15% sobre el preu fixat.
 
Autotransportes Col·lectius Castellonencs gestiona el Transport Urbà de Castelló (TUCs), és a dir, els autobusos urbans de Castelló i la Hispano del Cid gestiona els autobusos interurbans de les línies Castelló-Grau, Castelló-Almassora (fins a Grup Perpetuo Socorro) i la línia Castelló-Vila-real (fins a Camí La Ratlla) 
 
El ple del Consell ha aprovat sengles convenis de col·laboració entre l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i les empreses Autotransportes Col·lectius Castellonencs S.A. (ACCSA) i La Hispano del Cid S.A. per a l'aplicació de descomptes a titulars de Carnet Jove, a través de la utilització del Bono 30 dies Jove, que facilita l'ús del transport públic entre les i els joves, fent econòmicament més accessibles els seus desplaçaments entre qualsevol punt de l'àrea metropolitana de Castelló. 
 
Promoció del transport públic
Dins de la xarxa Carnet Jove per a joves entre 14 i 30 anys, tots dos inclusivament, l'IVAJ finança els descomptes en l'Abonament Transport Jove a la província de València, la Targeta Mobilis Jove (Bono Jove) a la província d'Alacant i el citat Bono·30 dies Jove a la província de Castelló així com a través d'operadores de transport interurbà per tot el territori de la Comunitat Valenciana. 
 
L'IVAJ destina en 2018 un total de 500.000 euros a través de 16 convenis per a facilitar a joves usuaris i usuàries de Carnet Jove el transport públic en la Comunitat Valenciana mitjançant descomptes.