Concurs Jo He Aprés

« Ves enrere

La Generalitat obri el programa lliure d'estiu d'activitats nàutiques A la Mar 2019

La Generalitat obri el programa lliure d'estiu d'activitats nàutiques A la Mar 2019

L'IVAJ i la Direcció General d'Esport han convocat, conjuntament, el Programa Lliure d'Estiu dins de la campanya d'activitats nàutiques de la Generalitat 'A la Mar 2019'. 
 
Concretament, s'ha obert el Programa Lliure d'Estiu dirigit a l'aprenentatge i difusió dels esports nàutics i al coneixement, conservació i respecte del medi marí, amb especial atenció a joves, les bases de les quals s'han publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV). 
 
El Programa Lliure d'Estiu es realitzarà del 23 de juny al 6 de setembre en instal·lacions i equipaments de la mateixa Generalitat a Benicàssim i Borriana, amb la col·laboració del club nàutic de La Vila Joiosa. 
 
Es tracta d'un programa de familiarització o millora de les activitats nàutiques en el període estival des d'un punt de vista recreatiu i formatiu, facilitant l'aprenentatge i la pràctica dels esports nàutics. 
 
Cursos oferits
Els cursos oferits, que es poden consultar ací i a la web de les Escoles de la Mar inclouen estades en l'Escola de la Mar de Benicàssim en règim d'externat o d'internat en l'alberg Argentina de l'IVAJ, així com en l'Escola de Borriana i en l'Escola de la Mar de La Vila Joiosa. 
 
Entre les modalitats que es poden practicar, s'inclouen vela lleugera, tant d'iniciació com de perfeccionament, vela creuer iniciació, windsurf, piragüisme, rem i pàdel surf, amb estada de cinc dies, de dilluns a divendres. 
 
El Programa Lliure d'Estiu, a més de les Setmanes d'Estiu, també ofereix altres dues modalitats com Un dia en el Mar i Caps de setmana d'Estiu tant a Benicàssim com a Borriana.
 
S'aplica una tarifa especial per a membres de família nombrosa, membres de família educadora, titulars de Carnet Jove i grups d'entitats com els Ajuntaments de Benicàssim, Borriana i La Vila Joiosa, les federacions esportives autonòmiques de la Comunitat Valenciana i els clubs nàutics de Borriana i La Vila Joiosa, entre altres, amb els quals la Generalitat haja subscrit acords en matèria de promoció esportiva.